Cookies, pies and buns




Kan lugnt säga att Mimmsan levererar när det gäller fika. Hade en trevlig spelkväll men lite folk igår kväll. Har börjat blivit en liten vana nu under lovet ;)

Idag har vi försökt att njuta av den sista dagen. Jag och Majsen sov till närmare tolv. Gick sedan vidare till Mimmsan för att kika på skidor och mysa i soffan med en kopp the.



Nu har jag gosat ner mig i sängen framför let's dance och med en tallrik fruktpaj som jag nyss skramlade ihop. Puss så länge!

/EL

Split my personality








Jeansjacka: H&M
Kofta: H&M
Kofta: H&M
Treggings: H&M
Tröja: JC

Tjoo! Här är en lite spontanshopping som gjordes med Majsen igår. Förutom jeansjackan som mammsen överraskade mig med. Snäll hon är!

Idag vaknade jag upp hos Mimmsan efter att ha haft en mysig spel kväll/natt med en hög trevliga människor. Under förmiddagen tog jag och Majsen en promenad ner till Borka för att för en gångs skull kunna utnyttja våra klumpiga saker till systemkameror. Efter en lite kylig tur blev det konsum för att köpa nått som vi kallar "sportlovs lunch" Nudlar och fanta citron!

Nu ska det packas för morgondagens tur i Järvsöbacken. Puss så länge!

/EL

Sportlov!



Har precis ätit en efterlängtad middag tillsammans med min familj. Så nu har jag krypit ner i sängen med lite choklad och nötter.

Började dagen med match vid 11. Dock blev det en förlust med 1-3 mot Huge. Ryggen ville verkligen inte hänga med. Så nu blir det att knapra i sig lite värktabletter och hoppas på att värken försvinner någon gång.

Gårdagens kvällen spenderades i Näsviken hos Siggan med brudarna. Det bjöds på mat och efterrätt. En riktigt mysig tjejkväll!

Nu ska jag njuta av lite sportlov, sova står på schemat! Puss så länge!

/EL

RSS 2.0