The sky are so blue



Vädret är ju bara för bäst, men skolan är sämst :( Kul att man måste sitta framför datorn och leta fakta när det är typ 30 grader ute, it sucks! Men har i allafall hunnit varit ute en stund. Men var tvungen att gå in när alla no, so blablabla papper blåste iväg.

Nu har man nyss duschat och ska snart dra till Skärså och äta med mi familia. Det blir mys det. Näe, nu ska jag ta mig en huvudvärkstablett så att jag pallar plugga vidare. Ciao!

/EL

Solsolsol

Men hej förkyld.se ååh, trött på att snyta sig, trött på att inte kunna andas och trött på att jag aldrig blir frisk..

I allafall har jag legat och stekt hela dagen. Lite brun blev jag faktiskt :D Förutom att halv tiden gick åt att torka min rinnande näsa, hehe intressant. Sen vart det grillat när pappsen kom hem. Sen var jag duktig och gjorde rabarber paj. Så nu har jag ätit ganka mycket och mår inte speciellt bra. Usch, aldrig mer äta så mycket.  



Nu ska jag snart ringa Mimmsan. Så då blire nog att hitta på något en stund med henne och Maja. Längtar inte till morgondagen. För då ska jag sitta inne och plugga :(  Så hoppas kvällen blir lång!

/EL

Champions league



:D

Onsdag



Ja, då vare dags igen. Hur länge hann man vara frisk? En dag innan halsen svider och snoret rinner. Näe nu är jag verkligen trött på det här. Match imorrn så måste tagga nu.

Imorrn blire städning utav villan på skoltid. Skönt ändå att slippa lektioner. Sen äre "Våryra" alla elever ska vara på skolan till klockan 18.30. Då äre grillning, typ lekar för dom mindre och vanliga lektioner som föräldrarna ska vara med på. Vilken idiotisk ide, men jag slipper det. För jag har match :D Ett feting plus därefter är ju att vi är ledig på fredag! Jag säger bara, SOVA! :)

Näe, nu ska jag ta mig en stor kopp med varm choklad och lägga mig framför teven och titta på Halv åtta hos mig. Jaja, jag vet att det bara är gamlingar som kollar på det. Men jag diggar det i allafall ;)

/EL

Young and stupid






Tjing! Jag är depprimerad. Varför? Jo, jag är sjuk, det är grymt bra väder ut, solen steker, jag städar och ska snart sätta mig och plugga. Så ser det ut för mig, buhu :( Och imorrn ska jag springa slingan. Kommer inte få nån bättre tid. Men sovmorgon en dag till iallafall! Sen på kvällen äre träning :D vare sig kroppen eller mammsen eller pappsen vill!

/EL

090524

You spin my head right round, right round. When you go down, when you go down down

Igår morse trodde jag jorden skulle gå under. Nästan som en skräckupplevelse vaknade jag av en sprängande huvudvärk, en hals som brände, en kropp som var tung som bly, en mage som skapade ett illamåend och pricken över i:et så vart man svimmfärdig och inte kunde flytta sig från sängen. Låter ju som jag fått allt man kan få. Men efter att ha legat fyra timmar i sängen tvingar jag mig upp och packar väskan,match står på mitt schema. Försöker stoppa i mig någonting trots att magen säger stopp! För säkerhets skull så tar jag tempen och den visar såklart FEBER! Mamma skäller ut mig och säger att jag absolut inte får spela, så det blir bara att ringa och säga att jag inte kan vara med. Skit :(

Jag går och lägger mig en stund till och känner mig genast mycket bättre så då blir det i allafall att kolla på matchen och sedan vidare till Linda för födelsedagsfest med grillning:) Trevlig kväll måste jag säga, tack ska ni ha alla! Vart även att vi sov över där, men blev inte mycket till sömn vill jag påstå. Mest skratt och flummigheter.

På eftermiddagen tog jag, mimmi och majsan moppen ut till Borka för att mysa vid bryggorna. Sen vidare till kisoken för glass. Då mådde min hals bra(y)

Sovmorgon imorrn, det gillar vi hårt! Med tanke på att man ska ta och sova igen "några" timmar.

/EL


No suprise

I morse vart det "Enångersjoggen" på brovallen. Herregud vad dom hade ordnat, speaker, priser, nummerlappar och gud vet vad. Vinnarna fick ställa sig på ett bord och kolla ut över alla skolans elever medans man tog emot priset. Jo, klart vart ju jag en av dom som fick ta emot pris och ställa sig på det där jävla bordet. Pinsamt och totalt onödigt!-.-

Efter prisutdeldningen gick vi till kiosken och köpte glass och sen vidare till skolan för en skön håltimme. haha, jag tog mig an att köra crossmoppe. Sjukt kul,men totalt sämst på att köra :)

Efter lunchen vart det dagens sista och enda lektion, elevensval. Då vi hade idrott. Så det vart att lira lite fotboll på planen. Så ännu en soft dag:)

Idag på eftermiddagen blev det att åka till mormor och fira mammas farmor. Hela 84 år och sjukt mycket krut i kvinnan. Så där cool ska jag bli när jag passerar 80 + :) Massor av fikabröd och olika tårtor.

Har fasnat för en grymt bra låt med Chris Daughtry, "No suprise". Helt enkelt värd att lyssna på säger jag bara: http://www.youtube.com/watch?v=vbfqzKti6XQ&feature=related



/EL


090519



Ännu en dag med sovmorgon, det gillar vi! Började 09.15 med idrott. Majoriteten visade att vi skulle spela volleyboll men barnslig som jag är ville ju jag köra indiansmyg. Så sjukt roligt asså. Men hur många ville det då, ingen?:(  Aja, ingen ide att diskutera saken. Haha, värdelös var vi i allafall :)

Sen vart det no nationella, sista nationella :D Vart laboration, ingen höjdare vart det i allafall. Men jag fixade även ett VG påre, yeeehu! :D Sen vart det att sitta i cafeterian hela dagen. Mys det. Så idag har man sålt cirka 16 liter glass. Då kan man ju räkna ut att man inte stått stilla särskilt många minuter. Men hellre det än att sitta på nån dryg lektion som man inte orkar jobba på.

Imorrn blir det "Enångersjoggen" på brovallen. Vi ska alltså springa slingan. Ingen lust alls att springa nu. Så trött i bena sen träningen idag. Men det finns nog nån som kan springa i min sega takt :)

På eftermiddagen blir det middag hos världens bästa mormor! Mammas farmor kommer hem så då ska vi fira henne. Det blir trevligt det :) Peace!

/EL

Lagmiddag och en vinst

Kvällen vart mycket lyckad igår. Men under dagen hann vi även med en vinst i Ljusne med 3-1. Härligt brudar :) Efter matchen vart det att skynda sig iväg med bussarna till brovallen för ducsh och fix inför lag-middagen med herrarna på 49:an. Efter middagen vart det att gå upp til Hannas killes lägenhet med en hel flock med folk. Dom blev kvar där en stund sen drog dom vidare till krogen. Så vi andra som inte skulle dit satt där för oss själv och lyssna på fyllefolk som pratade i nattmössan, haha!

Vid ett tiden drog jag mig hem. Passade på när man fick gratis skjuts hem. När man väl var hemma i lilla Enånger vart det att sätta sig på en stelfrysen moppen och huttra iväg hemåt. Asså, vare vinter i natt eller?

Idag så vakna man kvart i två. Toppen, tjejen. Mina sömnvanor är inte bra alltså! Så just nu sitter man med spanska som man inte fattar någonting utav. Helt värdelöst säger jag bara. Ska försöka ta mig en joggingrunda efter pluggandet.

Mumsig dag imorrn då. Sovmorgon till tio i elva och efter det blir det att sitta i cafeerian hela dagen. Söööööft!





/EL


Tagga

Det vart en trevligt kväll igår med en förfest i Lindas syrras lägenhet innan G-festen. Otroligt mycket skratt vart det, folk är ju så ful ;) Sen vid tio traskad vi iväg. Tack för en gryman kväll allihop!

Nu ska jag ta och tagga till lite. Match idag klockan 16.00 i Ljusne. Så nu äre vi som tar dom så vi får en trevligan kväll. Blir nämligen lag middag tillsammans med herrarna på 49:an. Peace!

/EL

Little things





Nu så har det äntligen kommit!

Guld

Ja, idag vart det som sagt en tur till Edsbyn där 11 stycken från 7-9 spelade trippelboll. Då vi spelade innebandy, fotboll och volleyboll. Började med en vinst mot Kilafors, sen direkt vidare till semi eftersom att Bergsjö lämnat WO så då vart det att möta Ljusdal där. Där låg vi under i både innebandy och fotboll, men tog igen det sista sekunderna på volleybollen. VIKTIGT!

Ja och plötsligt var vi i final. Så otroligt nervöst. Blev då att möta Celcius - Edsbyn. Lika spännade och olidligt in i dom sista sekunderna. Men segern vart vår :D GRYMT ENÅNGRARE!

Sen vart det att åka med bussarna hem. Efter det hem, käka lite mat och sedan vidare på träningen. Så nu ligger jag här helt utslagen och sjukt nöjd med dagen. Tack ni som gjorde den så bra!:) Seger'n är vår!





/EL

Har jag nått fel?

Vart en skön sovmorgon idag till 09.30, efter det vart det att åka direkt upp till slingan. Efter slingan, mådde man inge vidare. Ingen matlust heller, usch. Sen vart det Hk, blåbärsmuffins. Efter det vart det no nationella. ONÖDIGSKIT! Satt lägst som vanligt. Man skriver, skriver och skriver. Tar ju aldrig slut.

Nu ska jag snart dra på träning och sen äre hem och sova, my head tar kol på mig. Vad äre för fel? Hoppas jag pallar träningen iallafall. Hörs!

/EL

Vinsten är vår

Vinst igår då mot Mohed 2, skönt med en seriepremiärsseger! Grymt jobbat bruds.

Igår vart det en tidig kväll, redan vid nio gick jag och la mig. Migrän eller nån sån skit fick jag. Ååh, skallen tål ju ingenting. Trodde fan jag skulle spy ner mig vilken sekund som helst och att huvve skulle sprängas iväg, men jag klarade mig som tur var. Men då har man haft en fruktansvärd huvudvärk hela dagen istället :( Inget gym för mig idag då... ååh, hatar det! Så får nöja mig med att ta det lite lugnt framför en b-lags match på brovallen ikväll istället.

Imorrn blire no nationella i hur många minuter som helst, men det värsta är nog att vi har det i fysik. Kommer ju fatta feting noll asså! Men ett plus för dagen är väl ändå att vi har sovmogon till 09.15(Y) 



/EL

Middag

Vill först och främst tacka alla underbara brudar som gjorde min kväll grym. Tack så mycket!

Vart en aning stressigt igår. Hade träning till sju och jag sa att dom kunde komma till halv åtta. Klockan 19.20 var jag hemma, oduscha och maten var inte färdig. Så det vart att skynda sig in i duschen och sen plocka fram allt. Jag hade som sagt köttfär över hela spisen.. Sen böjade folken rinna in och jag började få ordning på det hela. När alla hade kommit var jag klar i god tid, så då vart det själv servering av tacos. Jag som var sjukt hungrig åt ju absolut mest av alla!

Efter maten var det mycket skratt och tårar, dock även under maten oxå ;) Sen skyndade jag mig iväg för att göra i ordning efterrätten, marängsviss. Alla var fortfarande ganska mätta, men den gick i ändå ;) Även där vart det otroligt mycket skratt. Senare framåt kvällen vart det Alias spel, otroligt kul måste jag säga. Speciellt när man är så duktig på att förklara, då menar jag bara inte mig ;)

Kvällen var som sagt grym och ett måste, det ska göras om igen! Tänk att snart är det bara en måndad kvar sen splittras vi. Kommer kännas tugnt eftersom att vi är så sjukt tajta allihop. Men vi ska hålla ihop ändå!




/EL

090507



Tjoho! just nu är jag trött,hungrig och fryser. Ååh, bara jag inte blir sjuk. Inte lägligt just nu.

Idag bestämde klassen vad vi skulle hitta på dagarna innan skolavslutningen. Det vart att vi skulle tälta i långvid och sedan hitta på aktiviteter på snäcken dagen efter. Blir ev att vi går ut och äter allihop en dag också. Jag kommer verkligen sakna min klass. Alla är så sköna. Men sen så har ju nästan halv klassen valt samhälle, så vissa får man hänga med ett tag till ;)

Prov vart det idag också, ååh det sööög totalt. Kändes verkligen inte bra, men händer det någonsin att det känns bra för mig? Svar: Nej! Spanska lektioner idag alldeles själv, Määndie var sjuk så ja, då fick man jobba tyst för sig själv. Skit kul asså. Spanska är sämst, specillet när man är själv och inte har nån att prata med...

Imorrn blir det träning och sen är det bara att skynda sig hem. För halv åtta kommer brudarna och då är det jag som har middag. Mysigt det! Men då blir det att städa lite nu då. Hare bäst!

/EL


Peace



Hellu! Vädret suger, skolan suger och min vilja att försöka plugga suger totalt. Jag gillar inte det här. Min tränings vilja är inte på topp just nu heller, kul å träna i spöregn(Y)

Mellanöstern och Pablo Picasso, asså kan det bli nå tråkigare eller? Min natt kommer bli lång känner jag på mig...

Idag vart det mutliga nationella i matte. Första nationella som kändes riktigt bra, grymt Elin! Dags att skärpa till sig nu? Bara no:n kvar nu sen äre klart. Ska bli sjukt skönt och slippa det.

Nu ska det mot min vilja pluggas vidare och snart dra på träning. Hare!

/EL


Äntligen



Yeehuu, min cam funkar äntligen!:) Även fast  man får en extra ruta nere i högra hörnet. Aja,den försvinner väl efter ett tag får man hoppas.
 
När man kom hem idag hade mormor gjort broccoligrattäng och vinbränd falukorv, mums. Även fast jag är lite skeptisk till både broccoli och korv så äter jag det faktiskt när mormor gör det. Sen så var hon även snelis, fick 40 kronor för mitt
gårdagliga arbete. Synd bara att jag redan lämnat in alla pengar ;) Min mormor är bäst!

Nu ska jag dampa på min tevedosa och skriva lite om Pablo Picasso. Hörs!

/EL

Hjälp?

Hej där! Inte någon som har lust att hjälpa mig göra en header?:)  Min är ju som sagt sjukt tråkig...

Det regnar igenom

Nu sitter jag och huttrar, man blir väldigt frysen av nästan tre timmars vedplockning i det här skit vädret. Usch! Så när man var färdig vart det att göra ordning varma mackor till mig och bror. Så nu har jag lovat mig själv att jag aldrig mer ska ta i ett vedträ igen, känns skönt det :) Undrar hur länge det kommer hålla?

Nu ska jag nörda musik och plugga lite matte som jag älskar såååååå mycket. hate it! aja, hare bra!

/EL



Operation dagsverke

Ja, idag har vi som sagt operation dagsverke och jag har ett inte allt för roligt arbete framför mig. Jag ska nämligen palla mig ut i regn och rusk och därefter plocka in en massa ved. Hur mycket synd är det inte om mig?:(

Gårdagen vart som sagt väldigt kort för min del, så det vart att ställa klockan idag så man inte missade ännu en dag. För jag ska hinna med att plugga matte och träna ikväll.

Näe, nu kallar skottkärran. Hare bra så länge!



/EL

aha?

En "något" utspårad kväll igår men annars var det väl trevligt. Vaknade halv tre i dag av att pappa kom och väckte mig, inte bra asså... Så nu ska jag snart äta middag och dra på träning. Ciao

/EL


090502

Ååh, väder. Feting hjärta asså!

Idag på förmiddagendrog vi på brovallen för att kolla in b-lagets seriepremiär. Gött att se en seger:) Efter det vart det kiosken och köpa glass sen till Mimmi för att spela lite boll. Väl hemma vart det grillat, mums.

Näe, nu ska jag fixa mig lite för nu ska det grillas med lite folk på ångersjön. det gillar vi. Tjing

Thailand<3


/EL

Majkasa utan kasa?

I går vart det förfest hos Pia, tack den var grym så länge det varade det vill säga. Haha, kurragömma av något slag? Sen vart man ju dyngsur på något sätt, tack för den!;)

Sen vart det att pallra sig till bussen 1 timme före med typ 20 pers. Väl inne i stan vart det donken, glass och toapaus! Sedan vidare till borgarparken där man fick se efter allt folk, vart en runda ner till möljen och ytterligare två runder till borgarparken för att hämta folk, det kändes i benen kan jag lova. Sen vart det 01.20 bussen hem till majsen. Ååh, sängen måste ju vara Guds gåva på nått sätt.

Ikvälls vart det lite grillning med massa folk på ångersjön, mys det! Men nu ska det sovas här, imorrn bitti blir det att dra till brovallen för fotbollstittining. Hare!

/EL

RSS 2.0