I feel it



Lackleggings: La redoute

När man kommer hem har mammsen skickat efter ett par lacKleggings som jag får. Tack mami! :)

Idag har det varit en trött men ganska chill dag. Har tagit mig till och börjat läst lite ur Magdalena Graafs självbiografi. Grymt bra bok måste jag säga. Verkligen en sån bok man bara måste läsa vidare.

Nu har jag nyss tagit mig lite kvällsfika och kollat in Ullared. Haha, sjukt program de!

Imorrn vilar jag från specialidrotten. Måste ju bli frisk nångång känner jag. Men i stället får jag en mysig sovmorgon och börjar inte förrens halv tolv och det tackar man då inte nej till. Chaaråå!

/EL

Första advent

Idag vart det ännu en match med hälsingelaget. Blev att möta Ångermaland som resulterade i en ganska sur förlust!

Väl hemma har jag börjat lite smått med julklapparna, druckit julmust, ätit pepparkakor,lyssnat på julmusik och städat. Ååh, ibland är väl julen allt för mysig i allafall.

Vill bara tillägga att igår vare eikskivan. Mycket trevligt måste jag säga. Sen att mamma vann på målkronan och jag var tvungen att gå upp och hämta priset. Kuuuul! inte direkt.. 

Nu ska jag snart lägga mig, sjukt nöjd efter att barca och mums Zlatan vunnit :D Sjukt lyckliga jag är!

Bild från eikskivan.
 


/EL


This words





Mykväll ikväll. Spikmattan gjorde det! Fast nu när jag håller på att hosta upp mina lungor och halsen svider så känns den inte lika mysig längre. Det sköna är att jag inte behöver lägga mig än på ett tag iallafall. Har ju nämligen sovmorgon till klockan ett imorrn, grymich säger jag bara :)

Nu ska jag ta en välbehövlig dusch och sen ska jag knarka lite alvedon och sussa en stund. Puss

/EL

Får det lov att vara en bulle med bullsmak?

Ååh, vad jag älskar att sluta tidigt ibland :) Men mattepovet gick sjukt dåligt. Sämst jag är. I allafall nu när vi fick sluta tidigare hann jag,anna och majsen ner på stan. Såklart lockade "bullståndet" allt för mycket så majsen tog och köpte sig en bulle med punsch smak. Men det roliga var ju att hon trodde att tanten sa att det var bullsmak. Asså hur sär i huvve får man vara maja? :D Haha, kul att du kan lätta upp stämningen ibland!

Nu så har jag inget att plugga och känns grymt skönt. Ska ta en mys kväll med mammsen. Vi ska göra kyckligsallad och nybakat bröd och mysa ner oss i soffan och kanske kolla in nån film. Skönt att göra lite annorlunda saker som man man aldrig skulle få för pappsen, hihi (;



/EL

Sjukt sjuk

Okej, nu vare ett tag sedan jag uppdaterade mig här. Men ska försöka bli lite bättre nu. Promies!

Just nu är jag sjukare än sjukast. Feber,halsont och grymt ont i kroppen. Vet inte vad jag ska ta vägen. Nu vill jag verkligen tillbaka till skolan. Pallar inte ligga här när jag vet att det är prov som väntar och att jag är tvungen att plugga.

Sen när jag ligger här i sägen och försökt somna minst hundra gånger så har jag blivit grymt sugen på att pierca navel. Men sen har man ju såklart föräldrar som inte kommer gilla idén. Menmen, en dröm i allafall :)

Me like!


/EL

El amor es difícil



Sporttop: Newbody
Presentkort 300kr: Gina tricot

Igår vart det lite firade för oss kusiner med tårta och bullar. Blev ett försenat födelsedagskalas ;) Presentkortet på 300 kr fick jag av dem. Välbehövt må jag säga. Tack där :) Sporttoppen som jag hade beställt kom äntligen och pappsen betalade den. Great dad!

På kvällen for jag och Mimmsan in till staden för att kolla in Majsen när hon spelade på idrottshallen. Efter det gick vi på Amandas, åt och myste framför Mtv medans vi väntade på att få komma in på August. Blev nämligen garderoben där. Lite små drygt folk men annars funka det ;)

Hälsingelagsträningen idag vart väldigt seg för min del. Vaknade med svidande hals och rinnande näsa. Orka typ ingenting. Sen att jag sov för lite eftersom att jag kom hem sent igår gjorde ju inte saken bättre.

Men nu ska jag plugga inför dataredovisningen imorrn. Lycka till för mig! Puss

/EL

Fredag den 13:de



Dålig på att uppdatera här? Ja, kanske det. Men vart en ganska så stressig vecka. Inget speciellt intressant som har hänt om jag får säga det själv.

Men nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla på idol med en tallrik fruktsallad. Mys.

/EL

Fotbollsgalan

Igår var det fotbollsgalan. (Dock inga bilder därifrån) Malin och Lina fick verkligen sina värdförtjänta priser. Grattis på er :) Men dagen börjar med match med Hälsingelaget mot Team hudik. Vinst med 5-3 där. Lillgrym vi är brudar! Efter matchen vart det att dra sig till idrottshallen för att möta upp resten av brudarna. Gjorde oss i ordning där och gick sedan vidare till Pelle och Alinda. Vid 18.00 tiden gick vi ner på folkan där mat och underhållning väntade. Trevligt!

Efter galan vart det lite ändrade planer, var in på nån fest och gick sen runt på stan innan vi skulle åka med bussen hem. Kvällen vart ganska lyckad ändå :)

Nu ska den här bruden läsa tråksaker och ta sig en dusch. Sen blire nattinatti. Puss

/EL

Snö, snö och lite mera snö


Vilken ska jag välja?

Som sagt som min fejja utalar sig så är första träningen i snön avklarad, svenska läxa tills imorrn ska göras, armen värker en aning och snön är inte direkt så mysig. Men livet leker :)
Trots att jag sprang till en buss som var försenad som gjorde att jag missade nästa buss som skulle ta mig till farmor. Så då vart det att springa på stan en stund tills nästa buss kom. Kul liv alltså! och tack tanten med rullatorn, verkligen jätte tack! Inte varit med om nån drygare människa.

Väl hemma hos farmor vart det mat och sen första snöträningen med Team hudik :)

På stan köpte jag väskan längst ner som jag tänkte ha på galan. Men nu ångrar jag mig. Men det ska ju vara en jag kan hålla i handen. Ska jag våga byta till en med nitar? Ååh, besluts ångest!

Nu ska jag plugga lite. Pussis

/EL

091103

Nu är sprutan tagen, mötet avklarat och träning inställd för min del. Kul liv! Armen går från helt normal till en bortdomnad och stel köttbit. Usch, inte skönt. Ont :(

Men nu ska jag kolla vidare på andra avenyn och städa lite till spotify musik. Puss

/EL

Panik!

Imorrn äre tisdag och det är då vi ska ta svininfluensasprutan. Usch, jag som är så spruträdd kommer ju börja grina eller nå :( Om det inte finns nån vänlig själ där ut som kan hålla min hand så ska det nog gå bra :) Sen hoppas jag att jag slipper biverkningar som att börja gå baklänges, att endast kunna prata vanligt om jag springer, lunka framlänges som en apa, prata som en gorilla och börja spy som en matförgiftad ko. Annars funkar det väl?

Sen på kvällen blire spelarmöte och träning med det nya laget, spännade :) 

Sen så funderar jag över om vi verkligen har spanska provet imorrn. Jag inbillar mig att vi har det. Men har ju inte pluggat ett piss så det står klart och tydligt ett "IG" i min panna just nu. Inte bra! puss

/EL

091101


En bild på en smått oseriös tjej, tack!

Jag saknar sommaren och tågluffen med dig majsis! Sen så äre ju skola imorrn och jag är inte pepp. Asså vart tog lovet vägen? Jag har typ inte gjort någonting. Synd om mig :( 

Men nu ska jag snart åka till bästamormor och bara söndagsmysa :) Puss 

/EL 

RSS 2.0