Match

Ganska soft dag idag, Lucy var generös och lät och kolla på film under No:n och engelskan eftersom att vi inte hade nån lärare. Under filmen blev vi även bjuden på popcorn och saft. Kanon det!

Blev match ikväll mot Strömsbruk, blev vinst där med 10-0. Toppen det brudar :) Blev även lite ombytta positioner och jag fick ta höger yttermittfält, trivdes faktiskt ganska bra där trots allt :)

Imorrn blire stan med brudarna och kolla lite kläder till fotograferingen på torsdag. Oj, vad jag längtar..

Men nu ska jag ta och sova lite, ögonen vill bara fällas ner som en tung rullgardin. Tjing.

/EL

Lista

1. Är du singel? yes
2. Är du lycklig? kan man nog säga
3. Är du uttråkad? Ganska då
4. Är du ledsen? Näe
5. Är du italienare? haha,inte vad jag vet
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Näe
8. Är du en cooling? Hela tiden ;)
9. Är du från Irland? nejnej.
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Jao
11. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Kanske
12. Har du nånsin blivit sårad? Vem har inte det?
13. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Självklart
14. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Jao
15. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ooh, den var härlig;)
16. Har du haft en hemlig beundrare? haha, ingenaning.
17. Är du kär? Nopp
18. Vill du gifta dig i framtiden? Aa
19 Kärlek eller lust? kärlek
20. Hår eller ögon? ögon
21. Katt eller hund? Hund ofc
22. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Jag gillar vänner (: 
23. TV eller Internet? Internet
24. Coca-cola eller Pepsi? Cola
25. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Beror på det.
26. Pengar eller lycka? Kan man köpa lycka för pengar?
27. Dag eller natt? Dag
28. MSN eller mobil? Msn
30. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Smita och smita ;)
31. Brutit ett ben? Näe :)
32. Gjort nåt du ångrar? oj, för mycket.
33. Hoppat Bungee Jump? Näe, men skulle vilja.
34. Ljugit för någon du tycker om? Jao
35. Ätit en hel tårta? Uscha, så dåligt vill jag inte må.
36. Gjort bort dig offentligt? haha, alltid?
37. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? mm.
38. Gråtit när ett husdjur dog? Det har jag.
39. Velat försvinna? För en stund.
40. Vad såg du på tv sist? Fotboll :)
41. Vems blogg läste du sist? Blondinbella ;)
42. Vad åt du sist? Tuggummi
43. Vem pratade du med sist? Mammsen
44. Vem ringde du sist? hehe,don't remember.
45. Vem messade du sist? Johan
46. Vad läste du sist ? Matte..
47. Vem pussade du sist? Min kudde är mysig :) 
48. Vem kramde du sist? Vem vare som hade den turen då?:)
49. Tycker du om någon just  nu? Det gör jag :)
50.  Vad köpte du sist? Tuggummi ;)

Sunny day

Ååh, solen skiner och det är typ 20 grader ute. Men mums asså!

Nu har man suttit ute ett tag i solen och stekt, sjukt skönt. Men man orkar inte längre när syna börjar svida och kroppen börjar bli rastlös.

I skolan vart det brännboll på idrotten. Usch, jag svettades som en gris. hehe, underställsbyxor var i alla fall inget att rekommendera.

Ikväll blir det bara att ta det lugnt. Chilla framför teven och försöka börja skriva min idrottsuppsats. Måste ju verkligen börja göra klart lite nu så att allt inte läggs i slutet. Inte kul.

I morrn natt blir det att stå på Café August med Mimmsan. Haha, oj vad kul. Hoppas folken där kan bjuda på sig lite så att man kan få ett gott skratt i alla fall ;)

Näe, nu ska det tas och fixas lite med maten. Tjing
/EL

Sweet sixteen

Ja, idag så vart man ett år äldre då. Känns egentligen inget speciellt. Inte som en födelsedag i alla fall.

I dag vart det att åka med klassen till folkan i hudik för att kolla på nån dansteater. Den sög totalt. Dom låg bara på golvet och åmade och pratade på något konstigt språk. Skit kul(Y)

Efter det vart det att åka hem. På eftermiddagen kom farmor och då vart det tårta och presenter. Sen kom mammsen och pappsen fram med lite presenter. En iPod, lurar, parfym, Björn Borg trosor, en Reebook jacka m.m. Tack så mycket :)

Senare på kvällen kom Mimmi och Maja. Blev då att bjuda dom på lite fika. Sen satte vi oss och pluggade lite matte tills i morrn. Nationella :( Ååh, jag kommer kugga som fan. Tror nog jag ska be till Gud eller nå att jag ska klara mig helskinnad igen det här.

Aa, nu så ska man gå och lägga sig med en mattebok i knät. Kul att plugga på sin egen födelsedag :( aja, kvällen/dagen vart ändå bra med mycket bra presenter. Sen blire mer folk till helgen som kommer och det betyder ännu mer tårta. Inte bra ;)

Nu blire att tagga tills i morrn, då äre match som gäller. KÖTTA!






/EL

Buu



Kvinnan är ju så grymt skön!

Första dagen i skolan efter lovet. Trött? jo, kan man säga. Men gick ändå ganska bra. Förutom dryg spanskan på 100 timmar... Sprang även runt och letade lite kläder till Jesper, skämtakatalogen i morrn. Haha, vi kommer bli hatade.

Mammsen har letat fram klackskor med en höjd på minst en meter. Ååh, jag hatar klackskor! Usch, kommer nog aldrig bli nått fan av dem. Osköna och totalt opraktiska men imorrn behövs de ;)

Har nyss gjort en äppelpaj som ska ätas i morrn. Farmor kommer och firar mig då.

Blir förhoppningsvis att färga och slinga håret imorrn om mor är med på det.

Näe, nu ska jag ta och byta om för gym. Ciao!

/EL

Miss



Bara så ni vet, jag saknar Halmstad sjukt mycket just nu :(

Friday night



Leggings från Gina tricot
(Akta mina heta strumpor)



Puderborste och eyeliner från H&M
Örhängen från Ur&penn

I går vart det stan med Majsen och Mimmsan. Jag som inte skulle handla något fick ändå med mig lite saker hem. Nu blir det att sparaspara. Kvällen innan hade vi filmmys hos Mimmsan, gick och köpte 5 liter hallon & blåbärs glass på rättpris. Lite väl mycket ;) Efter det kröp vi i säng efter att ha kollat på tv grymma filmer.

Näe, nu ska det städas igen. Mitt rum ser ut som en svinstia, jag vet.. Sen blir det talang och en stor tallrik med glass.

/EL

Lov?



Ja nu sitter man här. Solen skiner och jag plågar mig själv att skriva tusentals redogörelse frågor och beskrivningar om "Den moderna tiden". Det SUGER kan jag lova. Äre här som kallas lov? Skulle inte tro det!

Hurtful



"You don't know what you got until you're missing it "

Avtryck



Mumsig bild asså. (Inte min mun på bilden);)

I dag vart det tandläkar'n och göra avtryck på mina tänder. Då fick man ha en lila "mysig" gegga i munnen. Usch, inte trevligt. Så nu blire bara att vänta och se vad dom säger.

Vart även en stund på stan med mammsen och Markus. Köpte lite presenter till mig ;) Vart utöver det en vit, stickad väst och ett grått brottarlinne.

Sen vart det att skynda sig hem och äta sen dra på träning. Och nu sitter man här seg efter gårdagens låååånga gym pass i en och en halv timme. Men kul vare!

I morrn blire väl att sätta sig med lite plugg och förhoppningsvis umgås med lite folk.

/EL

feest

I går vart det att fira Alex en stund med tjejerna, vi fikade och pratade massa strunt. Efter ett tag kom det massa folk och då vare dax för förfest, för dom som skulle på g-festen. Dock inte jag då. Mitt jobb vart att se till att inga flaskor eller burkar stog kvar i nått rum. Sen vart det även att diska alla glasen. Yees, jag spillde ut en kaffekopp med kaffe i på bänken, toppen(Y) äckligt...

När det var dags för folket att gå till bussen följde vi andra med upp på kiosken och väntade med dom. Sen for vi andra till Linus och kollade på film. Jag vart dock för trött och åkte hem ganska tidigt. Väl hemma vart man ju pigg igen så då satte man sig och kollade på Notebook. Ååh, grymt bra film. Tror fan aldrig jag har grinat så mycket till en film förr.

Har nyss tagit mig en löprunda på bandet, usch det kändes tungt i dag. Som två blyklumpar till ben-

I kväll blire att umgås med tjejerna och kanske några fler. grymt det!

/EL

Inget intressant

Kom för en stund sen hem från brovallen, kollat på a-lags match. Mina fingrar känns fortfarande som om dom ska gå i tusen bitar. Dom är just nu droppande istappar.

I dag vart det även staden med mimmsan och majsan. Blev att köpa sig en tröja, ett flätat hippieband, foundation och en foundation svamp.



Som vanligt vart det vidrig skolmat så vi for upp en hög på konsum och köpte nudlar sen drog vi till alex och fixade mat. haha, stress, sull och nudlar fulla bordet. Sen vart det att skynda sig tillbaka till skolan för att ha idrott, yeees 10 minuter försenade vart vi -.-

I morrn blire att fira alex så då drar man dit över kvällen.

Lov, nära nu!

/EL

7 april

Vill först och främst börja med att säga grattis i efterskott till Mimmi och Alex som i går vart hela 16 år, grattis brudar :)



I dag så vart det att sitta i cafeterian hela dagen, skönt det. Men så vart det ju även mutliga nationella i engelska, gick väl ganska bra. Men det hade kunnat gått grymt mycket bättre.

Snart äre lov och jag längtar, äntligen sovmorgon säger jag. Men först ska två skoldagar avklaras. Men på torsdag blir det ganska lugnt med arbetslivsdag. Sen att vi får sluta två timmar tidigare är ju ett ännu större plus 

Nu blire andra avenyn, ciao!

/EL

090405

I dag vart det match mot Team Hudik, pinsamt. Förlust och jag fick spela yttermittfältare. Typ världens fetaste köttklump med noll kondition, asså usch!

En annan lite roligare sak är att jag  fått sommarjobbet på surströmmings fabriken(Y) haha, doften. Inte så frestande direkt, men jobb som jobb.

I morrn blire att dra till stan efter skolan och senare  till trafikskolan för en handledarkurs utbildning för bil i tre timmar, ååh -.-

Men nu ska jag fortsätta att kolla på Wipeout, ciao.

/EL

Våååår

I dag vart det en inte allt för lång sov morgon, typ alldeles för ljust. Men ojoj så jag gillar vädret. Kan det blir bättre eller? Vårvårvår! Nu får snön ta och smälta snabbt.

I dag vart det i allafall att hälsa på kusinerna en stund sen vart det farmor och fika. Vid sju tiden vart det Texas med familjen.

I kväll vart det att nöta Lipz, äta naturgodis (dock för mycket IGEN) men det är ju så grymt gott. Sen vart det att kolla in Robinson.

Näe, nu ska jag ta och sova och peppa inför morgondagens match :) Nattinatti!

/EL

Buzz

Precis kommit hem från en kanon kul kväll hemma hos älbin :) Det blev att titta på Talang, och spela Buzz. Skratt och surigheter vart det, haha;) Hann även med lite kareoke. Kom just på att jag inte tackat för kvällen, men eftersom att jag vet att just han kollar min blogg så säger jag det nu;)

Jo, nu har smidiga Elin varit i farten. Hon har nu fixat en stuckad tummen(Y) grymt tjejen, eller inte! ontont eller klantklant  :( Sjukt kul idrott innan jag fixade på mig ännu en skada.

I dag vart det även att hämta moppen, sköööönt! Känns som en befrielse.

Näe, nu ska jag ta och sova och hoppas att min kära tummen läkt tills i morrn. PuSs!

/EL


Första april

Första april och inte har jag lurat  någon heller, jag suger på det. För alla fattar ju att jag ljuger. :( menmen.

Efter idrotten vart det att dra till stan med tjejerna och Linus. Shoppade lite grann, tre par trosor och ett par blommiga leggings. Sen vart det fika på Jambo med Maja och Linus, blåbärspaj. Mums! Sen vart det att träffa Anna och fler på gina. Hon hade problem med att hitta en 18-års present, så då fick man rycka in och försöka hjälpa henne att hitta nått.

Nu sitter man och kollar på halv åtta hos mig. Mobbas inte, det är faktiskt bra;) Men näe, nu får jag faktiskt ta och rycka upp mig. Dags för spanska uppsats :( Tyck synd om mig!

/EL


RSS 2.0