Never gonna be alone.









Sitter just nu med datan i knät och kollar ut genom fönstret där regnet bara vill vräka ner. Känns verkligen som skolan börjar snart, som den tyvärr gör snart också.. Inte taggad alls för det!

Sen tänkte jag när jag ändå sitter här att jag kunde slänga upp lite bilder sen den gångna veckan. Fredag den 13 fyllde bror 13 år. Ganska lyckad ålder på lyckad dag, hehe. Under kvällen for vi tjejer till Emmas stuga för lite grillning, mys och galenskaper ;) Sen körde vi såklart en sleepover. Hur mysigt är inte det då?!

Söndagen var det match, inte speciellt rolig sådan. Efter det blev det att dra hem till Hudik och kika lite på Abk. Därefter hängde Martin och Emma med ut till Linus stuga för lite bad och bastning. Gillar sommaren ganska mycket har jag märkt!

I måndags drog vi upp på köpman och lirade lite minigolf, köpte toast och myste på berget. Sen drog vi oss ner mot stan, köpte 1 kilo godis, myste på möljen, åkte lite bil och satt en stund på polisstation. Dock utan att ha gjort något olagligt ;) Sen for vi hem till emma, där nattdopp, snack och film väntade. Sjukt härlig kväll det!

Nu ska jag bara vänta på att klockan blir träning. Så får väl ta och roa mig med nått kul för mig själv ett tag då. Puss så länge!

/EL

Elfte augusti tvåtusentio



Bild från girlsnight förra veckan!

Nu ska det städas lite i rummet med taggningsmusik på högsta volym! Junior dm tonight!

/EL

Hold on tight, be the strong one to melt the fight, make it alright.








Idag drog jag iväg med familjen till Sundsvall. Såklart vart det ju shopping. Usch, jag måste vara beroende på nått sätt :O Illailla! Vart en del iallafall. Efter det vart det raka vägen till en ganska eller mycket så chillig träning. Så nu ska jag ta och tagga lite till morgondagens match med lite sömn hade jag tänkt. Puss så länge!

Kilklackar: Din sko
Klackskor: Euro sko
Cheap monday shorts: Affären
Kjol: H&M
Klänning: H&M

/EL

I'm spinning around in circles






Lite bilder från hudikkalaset

/EL

If you believe in a future when we're together.













Kunde bara inte hålla mig från att fynda i torsdag. Hehe, min synd!

Kjol: Gina tricot
Gröna shorts: Gina tricot
Linne: Gina tricot
Linne: Gina tricot
Linne: Gina tricot
Blommig klänning: Gina tricot
Svart klänning: Gina tricot
Shorts: Gina tricot
Strumpbyxor: Åhléns
Foundation: Kicks
Örhängen: Gina tricot

Under kvällen fixade jag även lite lockar i håret genom lite permanentning. Dock ingen höjdare men lite volym fick jag iallafall! ;)
/EL

RSS 2.0