Gott nytt år!




Nyårsoutfit

Tubklänning:
H&M
Leggings:Lindex

Nu är jag taggad till tusen och vill att kvällen ska bli grymt lyckad. Så med Pommacen i min hand beger jag mig nu till Majsen och sen vidare till stan på middag med bästa tjejerna. Nu händer det. 2010! Here we come :D Gott nytt år alla! Många pussar och kramar från mig.

/EL

Already gone





Lite smått inköpt inför nyår.

Parfym: Åhléns
Örhängen: Ur & penn
Halsband: Ur & penn

Sen så är ju snowboraden inköpt, wiho. Backen lockar lite smått då :)

Ja, idag vart det en sån där lat dag. Ingen träning, knät. Dö, bara döööööö! Jag känner mig sjukt gammal.. Aja, det fick mig inte att sitta inne en hel dag heller. Så jag gick ut med bror min och grävde snögrottor :) Ååh, vad jag önskar att jag var 10 år yngre ibland. Bara en stund. Var ju så grymt mycket roligare då.

Nu håller jag på river i garderoben för lite insperation inför mogondagens firande. Usch, jag är så eeeekligt taggad :D Middag med tjejerna i klassen först, kan ju verkligen inte bli bättre!

Näe, nu läre jag fixa klart allt tills imorrn. Hare bra och gott nytt år om det inte skrivs nått mer :) Pussis!

/EL


Jag kan inte skilja på..



Lite grann av julklapparna jag fick. Resten kanske kommer upp sen. Hehe,lite sådär sent då!

Min dag vart ganska kort idag eftersom att jag vaknade sisodär tio i ett. Lyckat bruden. Så försöker ta igen lite förlorad tid genom att kolla in lite hockey. Vart lite sim lir och en lite tripp till våran gulliga granne Anna. Där vi blev bjuden på en massa gott fika. Så där söt vill jag oxå bli när jag blir gammal. Hihi :)

Nu ska jag kolla in hockey och sen sova. Imorrn laddas det om för träning igen. (Y) Puss

/EL

Beroende framkallande



Shit, jag är beroende!:O IGEN..


To be with you






Haha, ja tomten lär då komma till oss varje år. Vare sig det finns barn eller snälla barn. hähä! Nu ska jag packa lite grann sen ska jag dra till Majsen för en lite myskväll. Imorrn blire att dra sig ut i mellandagsrean och fynda. Here we come!

/EL

God jul

Men justia, GOD JUL ALLA SNYGGINGAR:D


Dagen före doppar dagen




Idag har det varit en ganska hetsig dag. Allt lära ju bli klart tills imorrn. Damsugning,torkning av golv,skurning lite här och där, städning och rensning av mitt rum, matlagning, leta gran + klä den,slå in packet och dunka julmusik för att få en gnutta julkänsla. Känner att julmusten och pepparkakorna gjorde det lite mysigare.

Som man ser så har jag varit grymt duktig idag. Och wookgrytan är helt mitt fantasirecept :) grymelin för en dag. Nu ska jag slänga in mig i duschen sen leta fram lite kläder jag ska ha på mig imorrn. Puss

/EL

The end

Lite bilder sen Cup Kommunal i helgen. Sorligt nog gick det inge vidare för oss och det resulterade även att våran 3 års resa tillsammans får ett hastigt slut :( Sjukt roliga år med er!








/EL

Middag tonight

Nu åker jag och myser med tjejerna och en liten härlig middag :) Kommunal bilderna kommer soon. Puss

/EL

Cup kommunal

Nu åker Hälsingland och spöar skiten ur lagen i Cup Kommunal. See you!



/EL


I'm just gonna keep on waiting

Nu så äre lov för min del. Mycket skönt! Ikväll vart det att packa inför helgens cup kommunal i Sundsvall. Nu jävlar tjejer ska vi visa dom. Taggar för fullt här.

Har även hunnit med att mysa framför Bonde söker fru med lite pepparkakor och brio ost, städat lite smått och slagit in några julklappar. Nu ska jag slänga mig in i duschen och sen blire god natt. Puss



/EL

You know that i want you

Sådär ja, nyklippt och nyfärgad. Grymt skönt måste jag säga. Blir dock ingen bild på detta spektakel eftersom att jag förtillfälligt ser ut som ett lik :)

Medans jag nu lyssnar på lite mys musik ska det röjas undan på rummet, packas inför cup kommunal på fredag. Oooh, tagga här då! Sen så blire sängen för min del. Puss

Bara för att vi är så bra :)
 

/EL

You and me could write a bad romance



En cp-trött tjej som tycker att matte kan ta sig nånstans. Jag fattar ingenting rätt ut sagt! Bara att tagga till för prov på onsdag. Jao..

Men nu ska jag lyssna på spotify, städa lite smått, slå in lite julklappar och förstås plugga det lilla jag orkar utav matten. Åååh.. När det är klart blir det färgning av håret. Om mammsen håller det hon lovar! Sen ska jag gosa ner mig i soffan med lite pepparkakor och brio ost och kolla in sista avsnitten av "Ullared" Beeest :) Puss 

/EL 



Because i just know




Ikväll vart det lite lucia i kyrkis då. Lite mysigt med julsånger och självklart längtar man ju tillbaka till förra året då det var järngänget som ledde Enångerslucia ;) Kul hade vi!

Nu ska jag kolla in idolfinalen och packa lite till träningen imorrn. Det blir även att kolla in cupen och stå i garderoben på August. Mys dag!

/EL

I wish you were here to turn darkness into light.

Just nu sitter jag hemma hos mormor. Lyssnar på julmusik, nördar fejjan och småskrattar lite åt min galna klass. Haha, sjuk vi är. Springer runt på skolan och sjunger "Nu är det jul igen". Vi är då för skön ibland :) Vart även lite klassmys med fika och frågesport. Kulkul!

Nu ska jag fixa mig lite sen drar jag till kyrkis och kollar på lucian.

I know I only have myself to blame.
/EL

Trött tjej!

Farmors place today! Trött och sliten efter en lång dag. Men nu pallrar jag mig snart ner på träning! See you! /EL

These are the days when I can't forgive myself. Seeing those picture of you with someone else



________________________________________________

1.Skjorta-Peak 2.Blå skjorta-H&M 3.Jeansskjorta-H&M 4.Röd jeansjacka-nån random affär. 

Idag har jag bara tagit det lugnt. Tog en skön sovmorgon till klockan elva. Sen åkte jag ut och övningskörde. Väl hemma blev det en liten runering av mammsens garderob. Hittade en hel del faktiskt. Blev ganska många vanliga skjortor,tröjor och jeans jackor. Kul å handla gratis ibland oxå (:

Men nu ska jag packa och sedan dra till mormor för några dagars övernattning. See you!

/EL

Jag fick ett svar, ett rakt besked.



Jeansskjorta: H&M

Hallå där! Igår pumpades det på gymmet och det tog verkligen ut sin rätt idag när majsen och jag for till Sundsvall och julshoppade. Sjukt stela lår och ljumskar. Nu känner man att åldern börjar ta sig i allafall ;)

Lite insidetner här och var under dagen men fick ändå med mig lite julklappar hem och en skjorta till mig själv. Nöjd! och tack majis för att du räddade mig vid bankomaten, hade aldrig gått utan dig! :)
 
När vi kom tillbaka till Enånger gick vi till Linus och chilla framför Robinson och åt chips. Sen nu ska jag slå in lite julklappar bara så här 1 på natten. Känner att jag måste utnyttja helgen fullt ut :)

/EL

Att vara som alla andra

Hej där! Sitter just nu hemma hos farmor och väntar tills jag ska börja knalla ner på träningen. Som sagt som en vanlig torsdag här hos grandmá så bjuds det på pannkakor. Asså jag kan seriös äta ihjäl mig. Men man måste ju hålla igen lite. Annars kommer jag få vara bollen på träningen.

Idag har vi haft nå EU grejs på skolan. Roliga lekar vare ju (: Sen en dryg spanska som vi inte gjorde så mycket mer än lyssnade på en massa låtar. Plus att vi för det mest får sluta lite tidigare. Bosse är gryyymich :)

Nu ska jag byta om och snart bege mig. Pussis

/EL

RSS 2.0