Keep a secret









Lyktor: IKEA
Adidasbyxor: Intersport
Leggings: H&M Divaided
Linne/klänning: Gina tricot
Kjol: Gina tricot
Halsduk: Gina tricot
Örhängen: Gina tricot

Dessa saker slösade jag en massa pengar på idag, fast vart ändå nöjd! Men nu ska jag ta det lugnt med shoppandet. Min ekonomi tolererar inte detta så länge till.
Skärpning!

Just nu sitter jag och kollar på nån knepig men rolig film på fyran och undrar varför jag inte umgås med folk nu. Det är ju för sjuttsingen halloween :O Tråkig jag är! 

/EL

Summer has come and passed,the innocent can never last.




Pannband: Intersport
Fotoram: IKEA
Skor: Skopunkten

Lite av sakerna jag köpte igår. Dock måste skorna bytas. En stor reva i skons foder. Illa det.

Just nu sitter jag nerborrad i soffan, nyduschad och myser framför idol. Trots att jag känner mig grymt depp för att ALLA är på fest eller nått liknande och jag sitter hemma så är det faktiskt ganska skönt att ta en lugn kväll för sig själv oxå. 

Men nu ska jag fika lite. Varmchoklad? Komsikomsi!

/EL

A piece of cake






Igår var jag, mormor, morfar och Markus en hel dag i Uppsala. Började först med lite shopping på Ikea och sedan lite andra små affärer. Bilder kommer sen :) Sen for vi till Morfars syster där det bjöds på tacos och fruktpaj, grymt gott måste jag säga. Emellanåt fick man springa och vara barnvakt. Ganska jobbigt i vissa tillfällen ;)

Fick hem klassfotona igår och shit hur jag såg ur :O Huha, blir nästa rädd för mig själv. Ekl fejs!

Blir tyvärr ingen fest som jag hade tänkt följa med Ylva på, så blir väl en lugnkväll och längta tills imorrn. Då bär det av till Sundsvall och ännu mer shopping med mor och far, mihih. Fast jag känner att pengarna börjar sirna nu :(

Nu ska jag byta om lite för en jogging på löparbandet. Tjingeling!

/EL

I'm the question and you're of course the answer.



Ibland så är man duktig och gör maten alldeles själv, pastagratäng a lá Elin is the shit :D

Nu väntar jag på att pappsen och mammsen ska komma hem. Då blire mat och sen åker vi till Mormor och morfar. Blir att sova där för att sen imorrn tidigt fara till släkt i Uppsala. Hoppas på lite shopping med :)

Men nu ska jag packa lite. Ciao 

/EL 

Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick,om du var på väg hit eller härifrån.








Idag vart det en mysdag hemma hos Mimmsan med ansiktsmask,bastubadning och en romantisk kärleksfilm och som pricken över i:et en smarrig kladdkaka. Sjukt vad jag gillar att vara ledig och bara göra slapp saker :)

Har även hunnit varit till farbror tandis. Hade fina tänder och inga hål. Stolt tjej :) Sen äre bara att vänta på hur dom resonerar med tågrälsen. Visserligen vill jag ha raka tänder men tunnelbanan lockar inte!

Igår kväll vart det en till lugn kväll hos Johan med folk, lirade fifa. Bäst jag är :) Körde bänkpress, hihi! Biljard och gick ut en sväng. Trevligttrevligt!

Nu ska jag läsa "Chic" och sen blir det mys framför Andra avenyn. Puss

/EL

I never want to see you unhappy.

Här sitter en förkyld Elin som kommer att somna vilken sekund som helst. Känner att jag måste friskna till snart.

Men som sagt vart det en lugn kväll som bestog av filmmys med Mimmi och Maja. Kollade in "World trade center" sjukt hemsk film. Att det finns såna dumma jävlar som vill ta andras liv. Usch!

Igår vart det även en till film kväll med Johan, Jesper och Mimmsan. Dock pratade vi igenom hela filmen så vart inte så mycket tittade precis. Efter att filmen tagit slut tog vi oss en promenix till Äbbie och folk. Åt "snusk" dip och chirre. Vart lite anden i glaset en stund innan alla vart oseriösa och inte palla köra mer ;)

Näe, nu ska jag sova och bli friiiiiiiiiiiiiiiiiisk! Puss

/EL

Man in the mirror



Naaw, min mormor är gullig hon. Skickar små "söta" kort och piggar upp en när man är som mest nere. Du är bäst!:)

Nu chillar jag med lite spotify och för mycket godis. Snoret rinner och jag känner mig ganska så seg efter dagens träning i Bollnäs. Blir att vila upp sig nu så att jag får hålla mig frisk till största delen av lovet i allafall!

Men nu ska jag nöta vidare med Michael Jacksons gamla godigar. Puss

/EL

1000 nålar



Looooooooooooov! Jag gillar'e. Ikväll vart det en såndär myskväll med Mimmsan och Majsan. Vart då filmtittning, chirre, lärre och en hel del Mario Kart. Trevlans tycker jag :)

Men nu ska det sovas för imorrn blire träning i Bollnäs och sen på kvällen förhoppningsvis lite umgänge med brudarna. Puss

/EL

It's over now



Sov så gott gumman! :'(

I will never forget you

Jag har allmänt tråkigt här vid köksbordet. Mammsen vägra skjutsa ner mig till Majsan. Så istället får jag sitta med nå jävla kluriga matte tal. Jag hatar verkligen matte över allt annat just nu. Så sjukt dålig jag är på det här:(  Saken gör det ju inte bättre för att jag måste gå upp kvart i sex imorrn bitti för att åka på specialidrott. Uscha mig!

I will miss you!

/EL

Lagfest







Idag har jag varit ute på vägarna och övningskört. Lite grym jag är då. Hihi! Efter det for jag och pappsen in till stan. Träning med hälsingelaget. och nu sitter jag här och är ganska trött. Fast är glad att vi har sovmorgon imorrn :)

Igår vart det lagfest med lekar, god mat och en massa till lekar. Grymt trevligt vare. Tills alla brudar åkte på krogen och vi "små" flicker fick stanna hemma ;) 



/EL

Viva la vida







Vart lite ändrade planer igår men löste sig till slut iallafall. Började med en lite middag med tjejerna som bestog av hemmagjord pizza och kladdkaka. Mycket gott får jag säga :) Sen vart det fix och don inklusive lite idol emellan åt. Sen skjuts in av Jesper och Tomas. Guld värt det att slippa ta bussen! Sen gick vi in på folkan och röjde :) 

Grym kväll måste jag säga! Och tack Ännie för att du räddade den :)  


My dreams



Tubklänning: H&M



Nitbälte: Lindex
Örhängen: Ur & penn
Nitdiadem: Gina tricot

Idag har det varit en ganska lång dag faktiskt, klev upp kvart i sex för att ta bussen in till morgonträningen, därefter vart det ett 2 timmars hål(Y) sen slutade dagen med spanska klockan fyra. Kan man få nån mer drygare dag eller?

Aja, efter skolan hämtade mammsen upp mig och vi gick en stund på stan. Då hittade jag dessa saker som kan kommas till använding i helgen. Usch, så taggad jag är :) Men nu ska jag kolla på andra avenyn,läsa lite english och sen sova. Pussis

/EL

En helg i Sandviken

Nu är man hemma igen efter en fotbollshelg i Sandviken. Det erbjöds två träningar under lördagen, fotbollstittning på nått hotell sen vart det spökhistorier på det gamla psykhuset. Grymt läskigt ställe. Inte varje dag man bor på ett gammalt mentalsjukhust för psykisk och utvecklingsstörda barn. Det enda jag kan sammanfatta det där vandrarhemmet är:  Spökhus!

Söndagen vart det att gå upp vid åtta, vakna av Malins dundrande i sängen ovanför. Inte direkt så trevligt dundrande ;) Det vart då att byta om och packa ihop alla saker. Sen gå och äta frulle. Sen vidare till Jernvallen eller vad det hette för helgens sista träning. Efter lunchen bar det av hem. Trött och sliten efter lördagens träningar och spökhistorier som gjorde att man inte fick mycket till sömn somnade man en stund i bussen.

Men kan sammanfatta den här helgen tillsammans med några från Gästrikland som en mycket rolig helg trots att det gick ganska fort och man var alldeles för trött. Så nu ska jag ladda för en ny skolvecka och tagga tills helgen (: puss

/EL


Dags för fredagsmys?



Ja, det här blir min fredagskväll plus lite idol. Som sagt är hela min klass på förfest nånstans i Hudik sen drar dom på g-ferre. Snacka om att jag är avundsjuk :( Menmen, imorrn åker jag till Sandviken på fotbollsläger och det blir mys :) Pussss

/EL

La comida



Nyduschad, nytränad och ganska så trött. Sitter med spanskan i knät och äter "lite" kvällsfika. Det är sjukt hur hungrig jag blir efter att jag har tränat.

Nu ska jag ta och packa lite tills morgonträningen sen blir det sängen. Nattinatti.

/EL


The things we owe





Skor: Scorett
Väska: Björn Borg

Dessa skönheter kom mammsen och pappsen med hem igår från Stockholm och gissa om jag vart glad. Vart typ världens lyckligaste :) Puss på er!

Idag har vi haft nå "Minsiter för en dag" kraffs. Faktiskt rätt kul. Sen vart det hål och därefter dataprov. Ååh, sjukt mycket jag kugga mig. Fick ju fråga stup i kvarten. Aja, mina kunskaper inom word är inte speciellt höga om man får säga.

Nu ska jag läsa lite späänich, försöka plugga lite engelska och sen upp på löparbandet. Nu ska det köras hårt. Puss

/EL

Chic



Skolfotografering idag, inställd! Kul att man får veta det när man kommer till skolan. Själv går man upp tidigt, lägger förslaget om kläder i mammas händer på grund av plugg och så blire inget. Psykfall! Så nu får man ta leta fram nått nytt igen..

Imorrn åker mami och papi till Stockholm så tänkte göra mormor lite sällskap efter skolan. Skönt, ingen specialidrott och jag slutar tidigt (: Det gillas.

Men nu ska jag läsa vidare i världens drygaste bok, typ 130 sidor kvar tills imorrn. Bra jobbat bruden(Y)

/EL

Inköpt



Jag följer trenden, så jag inskaffade mig en Nikon D3000 idag :D

RSS 2.0