Nu drar jag!

Nu drar jag till Thailand! Ciao :D

If I could turn back time and make you stay.

Som sagt, igår vart det att åka in till akuten och få konstaterat att det var halsfluss som jag hade dragit på mig. Hade ju hoppats på att det INTE var det. Men icke. Så då blev det en liten penicillinkur under en veckas tid. Perfekt tills vi ska åka(Y) Så första dagarna, eller dagen eller vad det nu blir får jag häcka på hotellrummet. Yäääh! Grymt jobbat bruden. Men har man sveriges sämsta immunförsvar kan man ju inte räkna med nått mildare i allafall. Men får hoppas det här hjälper nu så att äcklet i min hals försvinner för gott!

Har nyss dragit mig till mormor och morfar för några dagars övernattning. Mitt andra hem det vill säga. Eftersom att bussförbindelsen inte gillar mig! Så kul :)))) Idag vart det lite middag hos familjen Lindqvist med släkten då. Så nu är man proppismättis kan jag lova! Ska snart ta mina ekl piller och sen blir det sängen för min del. Sjukt trött. Märks inte att man har haft lov i alla fall.

Nu längtar jag nå sjukt. Torsdag dras det till hotellet i Stockholm sen på fredagen lyfter planet mot varmare bräddgrader. Ååh, värme säger jag bara!

Nu ska jag kasta mig in i duschen och slänga upp en bild på en mumsbit. Peace!

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuums!


/EL

En tätort på en slätt

Asså seriöst, det här går inte! Ge mig en pencillinkur eller vad som helst. Jag känner mig som världens lataste och sjukaste människa som inte gör ett skit på dagarna. Jag vill träna, NU! :( Min hals värker sönder, håret känns fett och jag känner mig allmänt rastlös. åååååååååh... Jag som måste göra så mycket nu. Men jag orkar inte.

Min dag har spenderas framför tv med nån film här och där. Låg nyss och kollade på koops med en stor kopp blåbärste. Sen har jag hunnit knapra några alvedoner och fått lite solsken på mig. Mer orkar jag inte. Så jag hoppas vi bokar en tid hos läkaren snart. För jag vill ju inte vara såhär i 35 graders värmen. Det pallar jag inte.

Inte nog med det saknar jag min Maja :( Kom hem nu! Jag har sååååååå tråkigt!



/EL

This is my life, my friend.




_______________________________________________________________________
Kavaj: H&M 199:-
Skinnjacka: H&M 399:-

Lite sent. Men bara för att mammsen är sååååå snäll. Jackan fick jag på alla hjärtans dag och kavajen beställde hon för några dagar sen. Så glad!:D

Nu ska jag dricka lite te och försöka friskna till lite. För ikväll ska vi nämligen dricka maggrejs tills innan resan. Så sjukt vidrigt. Vet inte vart jag ska ta vägen asså :O  Puss

/EL

En dag på gävles gator




_____________________________________________________________________________


Cheap monday jeans: Blå 400:-

Igår tog jag och bästamajsen en tur ner till Gävle. Vi kände att vi var tvungen att göra nått eftersom att vi inte kommer att ses på evigheter. Jag åker ju nästa vecka, buhu! Så det blev en lite shopping tur. Dock så vart det inte så mycket för min del eftersom att jag sparar mig till resan:) Men det vart ändå ett par baggy-cheap monday. Sjukt sköna måste jag säga! Sen vart det lite flötmat och ett tåg hem. Väl hemma köptes det naturgodis och mystes i soffan framför sisters kreepers. Grym film!

Nu sitter jag här i soffan med en igensvullen hals, har både svårt att äta och svälja. Kul liv, verkligen! Asså seriöst, kan nån bara skjuta sönder mina halsmandlar så jag kan få börja träna riktigt igen? Aja, nog med att tycka synd om mig själv. Nu ska jag städa mitt icke rena rum sen blire en massa matte plugg! See you!

/EL

Onsdag den tredje mars

Chacha! Sitter och gör massa annat som jag inte borde göra. För jag måste verkligen plugga spanska nu, men orkar man? Näe! Helt värdelöst måste jag säga. Har just druckit lite te ialla fall och tänkte nu slöa framför teven med spanskaboken i knät. Sen så taggar jag gör fullt. Snart fredag klassen! :D

/EL


RSS 2.0