28 april

Tjatja!
Nu har majsen nyss dragit hem, vi har suttit och töntat oss framför dumburken och snackat lite skit. Sånt som vi gillar att göra ;)

Idag hade vi engelska nationella. Asså dööööö på att jag hade noll fantasi.. efter skolan vart det stan och jambo. Greken, liksom för gott! Sen vart det hemåtfärd och vänta på majsen.

Nu ska jag fika lite, tvätta bort smink och sån. Sen blire lite andra avenyn då. Hare bra! Puss

/EL

Sweet seventeen



Idag blev jag nämligen ett år äldre! :)

/EL

Livet på en pinne.

Chacha! Förstår inte varför jag är vaknen nu när jag får sova hur länge jag vill. Men vardagsrutinerna sitter i. Idag så äre andra dagen vi är ledig, soft det. Synd bara att det går så fort.

Igår drog jag och majsen ner på enångersskola och kollade in läget. Mysiga lärare vi har haft måste jag säga :) Sen drog jag hem och fixade fram lite käk och drog sedan vidare till bussen och lite träning i stan. Är så sjukt less på att åka buss nu asså... Senare på kvällen drog vi hem till mimmsan och kollade in teven,dock ingen lång stund. Så jag drog hem och sov :)

Idag så blire plugg och umgås lite med mimmsan och majsen. Sen hem och tagga för en lång torsdag. Då blir man äntligen 17 :D Men som sagt kommer jag inte ens vara hemma på min födelsedag förens efter nio. Kul grej liksom.. :(

Men nu ska jag plugga lite nk och matte. See you later! Pussssss


Avslutningsmiddagen 09. Miss!

/EL

Sorry for everything



Wiiie! Lite glad man vart när man såg att dessa skulle dra sig till gatufesten i år :D Det här måste ju bara ses! Så sjukt taggad!

Idag och imorrn har vi fixat så att våran klass fått ledigt. Mycket skönt! Så idag ska det mysas med Majsen sen drar jag in till stan för lite träning. Sen får vi se vad vi hittar på för kul ikväll. 

Hörs senare!  Puss

/EL

I got you.

Hallihallå! Just nu har jag ätit alldeles för många filidutter,så nu har jag världens skavsår i gommen. Oooooont! Men det går verkligen inte att sluta äta dom, farligt!

Idag vart det i allafall en en liten klassisfika på dakås. Det gillas varje gång :) Sen har jag även hunnit med muntliga nationella i engelska. Shitshit, undrar hur detta slutar jag. Sen ha mami skickat efter ett par kilklackisar för H&M. Undrar om jag kommer kunna färdas i dom?;)

Nu myser jag med lite skön musik och kollar igenom matteboken, vilken härlig fredagkväll liksom. Njaaa.. Men har match imorrn, så då blir det inget rännande för mig inte! Ha det bra så länge! Puss



/EL

Let's have some fun

Ojoj, nu var det väldigt länge sedan man bloggade. Jag vet! Men jag har liksom inte hunnit. Thailand tog för mycket tid ;) Och jag längtar redan tillbaka. Jag gillar inte stressen just nu.. Menmen,bara att vänja sig.
Kom för en stund sedan hem från träningen. Skönt att röra på sig efter alla sjukdomar. Så sjukt less på halsflussen som aldrig ville ge sig.

Men skriver mer om resan sedan :) pussis!



/EL

RSS 2.0