27 februari



Ja, det här blir min lördagkväll. Måste ju vila upp mig. Så grymt trött på att städigt vara sjuk. Usch! och inte nog med det så missar jag matchen imorrn mot Matfors :( Istället får jag stanna hemma och plugga matte. Vilket liv :(
Just nu så sitter jag med lite musik. Ooh, taggad tills nästa helg! :D Men nu ska jag första leta efter nån frän bikini som jag kan ha med på resan. Bara 19 dar kvar nu!!

/EL

Try sleeping with a broken heart

Såna här dagar kan vara både ris och ros. Att vara ensam hemma är ju inte alltid det roligaste men ändå ganska skönt när man slipper stressa med annat. Fast känner även att svenskaboken stressar mig en aning. Knappt börjat med den. Illa! För att inte tala om matteboken som jag skulle ha öppnat för länge sedan, ligger där fint på bordet helt orörd. Jag måste börja ta tag i mitt skolarbete nu! Nu ska det bli ändring tjejen! Dagen har endast erbjudit en varmt bubbelbad. Grymt skönt måste jag säga.

Eftersom att mammsen och pappsen inte kommer hem förrens ikväll tänkte jag mysa ner mig framför teven och vräka i mig lite från tacosresterna. Mums! Sen så ska plugga matte och ta och tvätta äckelhåret! Klippning snart? Ja, tack!



/EL



A promise broken



1.Tunika: Gina tricot
2.Leggings: Gina tricot
Lite impulsköp från igår.

Just nu är kladdkakan inne i ugnen. Den är jag verkligen värd efter att jag varit duktig och städat det mesta av huset! Sen så väntar jag på att den överskattade melodifestivalen ska börja. Det ända lördagsnöjet för min del.

Igår vart det lite fredagsmys med brudarna. Skönt att få ta en lugn kväll känner jag. Nu ska jag tagga lite spotify. Ciao.

/EL

I'm alive






1. Kladdkaka:Dackås 2. Vitsilkeströja: Gina tricot 3. Svart långtröja: Gina tricot 4. Örhängen: Ur&penn
______________________________________________________________ 

Tjabba! Sorry för den otroligt dåliga uppdateringen. Men tyvärr är jag inte så mycket hemma på veckorna. Skola och träningarna tar upp all min fritid.

Men idag efter skolan tog vi tjejer en sväng på dackås. Ååh, sjukt mysigt. Fikade och snackade en massa strunt om allt och alla. Sedan gick vi åt olika håll och jag tog en sväng på stan fyndade lite grann innan jag tog och övningskörde hem. Det börjar gå bra nu :)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla in let's dance, trycka i mig lite godis och packa till morgondagen. Då bär det nämligen av för cup till Gävle. Grymt kul det! Men nu blire lite städning och så. Mitt rum, en ren katastrof..

/EL


8 februari

Shit, nu vare bra länge sedan jag uppdaterade mig här. Kan bero på att min dator har varit på lite lagning och allt har försvunnit på den. Men så fort jag fått in lite program så jag kan lägga in lite bilder så ska jag blogga igen :) Nu sitter jag hos farmor och väntar på maten. Sen ska jag ner på glysis och träna en sväng. See you :)

/EL

RSS 2.0