Like a summer day



Gina tricot: Blå kjol



Gina tricot: Jeans leggings



H&M: Grå klänning



Gina tricot: Trosor
Wedins: Röda solglasögon
Indiska: Ring
Och lite annat.

Idag vart det en liten shoppingrunda för mig själv på stan. Kände att jag måsta fylla ut garderoben med lite nytt. Så jag passade då på att fynda lite smått :)

Sen vart det stund hos mormor på fika. Därefter for vi hem jag tog moppen till stranden för att försöka sola bort min fula sporttopp linje. Huvva, ser förskräckligt ut!

Nu ska jag försöka få tag på nån som vill umgås. Ciao!

/EL

Fotbollsskolan







Fotbollsskolan igår

Igår vare sista dagen med ungarna på fotbollsskolan lite tråkigt för det var skönt att styra över dem ;) Men skönt att slippa tjata på allt och alla. På kvällen vart det lite volleyboll med folk i bässe. Sen bar det av hem.

Idag vart det att åka till brovallen vid åtta och måla, det stekte ganska bra och jag har ännu en gång fått en ful bränna.. Men slutade två timmar tidigare och det är nice! Men imorrn så är man då ledig i allafall! Ska snart kila på träning. Ciao!

/EL

Red face






                 

ÅÅh, jag vill shoppa men har ingen tid alls. Jag bara jobbar och jobbar!

Idag så har man verkligen bättrat på kräft brännan i ansiktet, satan vad det svider kan jag säga. Först ute hela dagen med fotbollsskolan sen träning efter det. Kan inte påstå att jag orka speciellt mycket. Menmen, man ska inte klaga.

Imorrn äre sista dagen med ungarna och då blire fotbollstunering. Jag säger bara lyckos de ungar som får mig ;) Sen efter blir det middag på ångersjön med alla ledare. Kulkul! Så då missar man tyvärr gymmet :/  Men blir att träna sen igen på fredag. Efter jobbet. Då blire lite arbete på brovallen. Måla eller nå sånt. Men sen är jag ledig i helgen :D Men på måndag börjar nästa arbete på salteriet. Känns inte så lockade men pengar får vi :)

Men nu ska jag fortsätta kolla lite på Spanien - USA sen går jag och lägger mig. Pussis!

/EL

En sommarbris



Andra dagen på fotbollsskolan. Varmt och bondbrännan börjar träda fram, kul! Själv får man springa runt och vara nån slags psykolog av nått slag. Förstår inte varför tjejer inte kan hålla sams. Menmen, imorrn får dom jobbigt må jag säga :D

Vart att kolla på a-lags match ikväll. Ååh, mygg. Gå och dööööö! Fick i allafall se dom spela oavgjort mot ett lag som bestod av old people. Kwul!


Nu sitter man och kollar på U21 Sverige - Seribien och det ser ut som en skööön vinst det här :D grymt må jag säga. Nästan lika grymt som när vi spelade igår och spöade Team hudik med 2-0, så sjukt jävla bra vi är :D


Men nu ska jag ta och kolla vidare, sen blire sova och upp för lite jobb. Pussis!

/EL


Winner

Idag drog fotbollsskolan igång. Kul, men varmt. Ett antal armhävningar fick vi ge ut. Jag älskar att bestämma:D

Ikväll vart det match mot Team Hudik och det resulterade i en vint med 2-0 :D Yeeees! och ett mål fick man trycka in, skööönt! Nu blire att ta nya tag till den andra arbetsdagen. Så det blir att sova lite nurå. Ciao



/EL


21 Juni

Nu sitter jag och väntar på att grillningen ska bli färdig. Är bjuden på middag hos mormor och morfar. Så ska bli sjukt gott med lite mat nu, hungern börjar ta nu känner jag.

I allafall så vaknade jag upp hos majsen imorse, haha jag prata i sömnen som vanligt ;) Efter det vart det att ta farväl. Nu lämnar hon mig här i en hel vecka. Buhu :( Väl hemma var det bara att sätta sig i bilen och ut och övningsköra. Jag är grym(a) Men måste säga att dragläget, kopplingen kan ta sig någonstans.

Igår vart det en trevlig kväll i Ånge, grilla korv och åt en massa skräp. Sen vart det att dra vidare till Mimmsan med lite folk för att kolla på film :)

Vill bara tillägga att midsommarafton vart riktigt trevligt. Tack allihop!

Men nu ska jag gå och fixa lite med maten sen så blire ner på brovallen för att märka flaskor och sånt till fotbollsskolan imorrn, efter det blir träning. Ciao!

/EL

Avslutat

Äntligen, sista dagen med kursen. Oooh så skönt :D Lätt värt 3000 säger jag bara! Idag vart det att göra upp träningspass för ett division 2 lag och vi pratade även etik och moral. Det sista vart att göra massa övningar på fotbollssplanen. Sjukt kallt det var..

Ikväll äre match mot Iggesund och nu jävlar så ska vi ta det här :) Vi ska ta och rycka ifrån lite i tabellen tycker jag!

Imorrn äre midsommarafton och jag ska sova lääääääääääääääänge :) Sen blire förhoppnings lite grillning med massa folk. Men nu ska jag dra! Ciao

/EL

Jobb

Andra dagen på sommar jobbet och jag är redan trött.. Men som tur är har vi ändå ganska kul i de allra tråkigaste stunderna ;) Och ett plus är att vi får pengar för att spela guld, silver, brons. Vem säger inte ja till det?;)

Idag vart det lite grupparbeten om kost. Sen fick vi gå ut och leka, prova övningar inför nästa vecka. Kul att vi fick komma ut för en gångs skull. Imorrn får vi veta grupperna vi ska ha och sedan gå igenom lite skader därefter ska vi få redovisa våra egen lek, kul det ;)

Ikväll blire träning och jag tror jag måste ta och sova lite innan. Var uppe ganska länge igår så det har straffat sig märker jag...

 
<3

/EL

Regn

Sommarlov och regnet bara öser ner som ett vattenfall, kanske är det här som kallas svensk sommar.Det suger, finns inget att göra. Men har ringt hit Mimmi så vi ska ha lite film mys framför tv. Sen så ska vi kladda lite i köket. Kanske en kaka eller två ;)

Imorrn äre derby i Iggesund. Kanske vårens viktigaste match. Vi måste verkligen vinna det här. Men innan det ska jag sitta 8 timmar på kurs på brovallen. Känns inte så lockande men man få ju pengar för det! Bara att stå ut för sen har jag tre dagar till att härda ut.

Var mening att man skulle in till staden och kolla in lite fotboll idag, men icke. Ingen lust att bli ett blötdjur.
Men nu kommer Mimmsan, så läre dra. Ciao

/EL


The end...

Nu är det bara några timmar kvar till det är slut. Slut på våra vardagliga rutiner som att prata bort alla so lektionerna, få utskällningar från Birgitta och inklusive Kathrin där då, alla flumm idrottspass och inte tala om alla prat och skratt stunder vid bönorna. Nu är det slut och det känns verkligen. Nu börjar man inse att man inte längre kommer tillbaka till skolan och den underbara klassen. Aldrig mer får vi skratta tillsammans i samma klassrum, känslan är skrämmande. Även om vi kommer ses och så på fritiden kommer det ändå inte bli samma sak. Tiderna förändras lika folket oxå. Jag hoppas att vi åtminstonde kan träffas tillsammans bara vi i framtiden. För det är så det ska vara!

Vill även tillägga att gårdagens midddag var så sjukt grym, då det var blandade känsler. Allt från glädje tårar till höga skratt. En härlig känsla det. Fick även se lite film från typ lekis. Haha, bland det roligaste jag sätt. Maten var även den super. Som pricken över i:et fanns allt bra folk med som gjorde kvällen till den bästa.

Idag vart det Movallen med 7-9. Fotbollsmatch mot lärarna som resulterade i en vinst. Grym vi är :D var skönt att krossa Roger för en gångs skull!

Men nu äre dags för att göra sig i ordning, dusch och fix med håret. Efter avslutningen blir det fika med släkten sen drar jag vidare till Boda för en kanon klassfest. Jag längtar! Puss



/EL

To night

Ja, nu så håller man på att fixa sig lite till avslutningsmiddagen med klassen. Ikväll ska vi verkligen ha trevligt :) Men det kommer bli jobbigt det här, så otroligt jobbigt.

I allafall så har dagens väder sugit röv rent ut sagt. Blev sju kamp inne i idrottssalen idag. Inge vidare kul. Sen massa tjaffs med knäpplärarn. Tack för att du förstör vår avslutning du!

Nu läre det fixas vidare. Ciao

/EL

Peace



En klass att minnas!

Igår vart det att dra till Jesper för att kolla på fotboll, dock vart matchen en besvikelse men vi hade trevligt ändå :) Därefter drog vi ut i det duggande regnet och for till Ångersjön. Inte mycket folk men allid lika mysigt att sitta vid elden och prata.

Taggar tills imorrn kväll, då blire tältning med klassen i Martins stuga. Blir grymt det. Dagen efter blire Långvind och klassens dag. Hoppas på bra väder dårå!

Blir att träna idag. Nu måste låret hålla.

/EL

Cheap

Härligt brudar med en 4-0 seger. Den är vi värd :D Men nu äre såhär att smidiga Elin dragit på sig en skada, kul. Jävligt kul! Låret kan ta sig någonstans. Pallar inte mer skador och skit. Sämst jag är!

I allafall hade vi sista idrotten idag, grymt sorligt. Känns på ett sätt tungt att lämna den här skolan, det gör det verkligen! Sen har vi bara haft en slapp dag, typ städat skåpen och sjungit på avslutnings sångerna.

I helgen blire troligtvis lite övninskörning och sen färgning och klippning av håret :) På tiden att det görs nu i allafall. Förhoppningsvis kan jag få prova och träna lite. Läkläkläk nurå!

Även så har mitt andra par skor kommit, är bara 79838473784 stycken som har samma sort, men skit samma :) Dom är ju grymt sköna. 
 



/EL

Tagga

Jag är trött, men vafan. TAGGA NU! Hemma match mot Järvsö 19.30!

Want a different time

Idag vart det staden med girlsen, blev en del impulsköp. Måste verkligen sluta med sånt. Min ekonomi tillåter verkligen inte sånt. Skärpning Elin! Men det blev som sagt ett svart linne, lösnaglar till skolavslutningen, deo och välbehövda hårsnoddar. Som pricken över i ett kom mina leopard sandaler. Inte det finaste jag sätt, men skön var dom iallafall.


Sen vart det träning, typiskt asså. Nu har man väl dragit på sig en skada :( Fick gå av i slutet för att låret inte pallra mer, eller blev rättare sagt tillsagd att gå av. Kul! Eller inte då....

Dagen har gått åt till att planera skolavslutningen i kyrkan och de sista dagarna. Inlämningar av arbeten är också gjort. Så grymt skönt att man är klar med allt nu! Bara muntligt prov i spanska kvar då. Känns bedrövligt men skönt på samma gång.

I måndags vart det att springa blodomloppet. Gick ganska skapligt för att vara sjuk. Men som sagt, bättre kunde det ha gått. Näe, nu ska det sovas. Pussis!

/EL

Be stronger

Tjoho! Nu ska snart dra in till stan för att springa blodomloppet. Oj, vad bra det kommer gå känner jag. Min form är inge vidare nu den. Har inte kunnat tränat för min jävla förkylning :(  Menmen, ska skriva lite mer på mina uppsatser och sen drar jag. Ciao

/EL

RSS 2.0