Namnsdagsbarn





Ja, ungefär sådär fet och glad vart jag när moppen dog på byn. Jag hade tydligen soppatorsk fast mätaren inte visade det. Så den är det ju nå cp-fel med. Full tank nu men visar ändå på reserven(n) Kul liv jag har förtillfälligt. inte.. Nått annat roligt är ju att jag har namnsdag, ingen har väl glömt det inte?;) nejnej. Men grattis till mig i allafall :)

Idag så har jag bara legat ute och stekt mig. Sen har jag ju såklart varit lite duktig oxå. Krattat vidare det som blev kvar igår och hjälp till med maten. Duktigt tjejen :O

Men nu ska jag mysa ner mig i min säng med dessa god saker. Och det kommer jag nog göra hela helgen oxå. Puss

/EL

Torsdag



I morse ställde jag såklart klockan för att komma upp i någorlunda tid. Började med en stor frulle sen gick jag ute och stekte en stund tills alla mörka moln kom... Det vart inte lång stund i solen det inte. Så istället vart det att kratta hela gräsmattan, detta resulterade ju i ett antal blåsor på händerna. Kul det (n).

Nu ska jag vila mig lite innan träningen och hjälpa till lite med maten. Puss 

/EL 

Onsdag

Idag har jag gjort mormor lite sällskap och självklart vart man bjuden på massa mat och fikabröd. Dum som man är äter man ju precis allt oxå.. hehe, men gott vare i alla fall. Vart att plocka lite körsbär oxå och plocka med lite saker hem från landet. 

Men nu ska jag fixa iordning mig för jag och Majsen ska till Iggesund och kolla på junior dm :) Puss

/EL

Stay away

Nu sitter jag nerborrad i sängen och lyssnar på massa bra musik, det gillar vi. Men sitter även och tänker på en hel del saker. Både bra och dåliga. Dåliga saker jag bara vill förtränga men alltid blir påmind om. Kanske inte blir bättre av att lyssna på deppig musik och kolla på sorliga serier. Menmen, sån är jag!

I alla fall gjorde jag mamma lite sällskap på förmiddagen så vi tog oss en tur och gick drygt 8 kilometer. Skönt att röra på sig när man ändå bara sitter inne hela dagarna. Dagarna känns bara bortslösade till att inte göra någonting. Helt värdelöst!

Idag vart det även att umgås med Mimmsan och som vanligt dra igenom några serier ur oth, bäääääst!:) I LOVE IT!<3
Men mitt just nu ganska lata liv gör att jag ännu en dag/kväll får spendera min tid åt datorn..... inte kul(n) tack, för att det är sol varenda dag!



/EL

Baby i can feel your halo



Idag vart det shopping med familjen i Sundsvall. Fick med mig lite grann hem oxå :)

Gul/orange tröja: Monki
Grå tröja: Monki
Vit väska: Monki
Jeans: Gina tricot
Svart franströja: Gina tricot
Bh: H&M
Örhängen: Vera Moda
Läppbalsam och hårnålar.

Sen vart det att gå in på Ikea och då vart det äntligen en nya taklampa och hylla till my room :)

Väl hemma vart det att vänta på att Mimmsan skulle komma för att ytterligare en dag nöta lite Oth. Men vart senare att dra ner till byn och Mimmi för att göra Marie lite sällskap och då vart det givetvis ännu mera oth :) Och nu sitter jag här och dampar lite smått på min dator som hänger sig när den känner för det,kul liv :)
Men läre nog ta och sova lite snart. Får verkligen inte sova bort mina dagar i onödan nu..

/EL

Dreams





Nyss ätit och ska snart dra till Långvind. Trots att vädret inte lockar så värst mycket så åker vi ändå. Regnkläder är ett måste! I allafall vart det en stund på stan med Linus och Maja. Fast jag inte skulle handla något vart det två stycken linnen från gina tricot, ett blått och ett vitt. Typiskt. Men ett plus var att min lön kom idag :D lägligt tills imorrn då det blir birsta. Då blire shopping kan jag lova.

Nu ska jag fixa mig lite sen drar jag. Puss

/EL

Love by me



Jag känner mig grymt seg i kroppen. Kanske inte så konstigt när man ägnar 98% av sin dag till att ligga i soffan och kolla Oth. Hehe, men äre sämst väder kan man inget annat göra. Men som omväxlig har jag satt mig ner och börjat rita lite smått. Tänkte jag skulle ta och lära mig lite nya saker :) Kul ju!

Imorrn kväll bär det i allafall av till Långvid för att kolla in Två backar läsk med trevliga människor. Taggad för att gör nått annat för en gångs skull.
Ikväll blire träning, sen drar jag kanske en stund till Maja.

/EL

Hot and cold?

Just nu sitter jag med en Mars Ice cream i min mun och väntar på bättre väder så att jag Mimmi och Majsen kan dra ner till Essvik och steka på bryggan. Men utan för mitt fönster syns bara en massa gråa moln. Usch, försvinn!

Som sagt har jag, Mimmi, Maja och Linus börja vårat One tree hill maraton. Tur att vi bara är på säsong 1 nudå. Känns som att det kommer bli långa nätter framöver;) Men vad gör väl det? Så sjukt bra ju! Så ikväll blir nog att sjunka ner sig i nån av mimmis soffor. Mys :)

Vart även träning igår i ett väder som jag inte vet jag jag ska kalla. Jo, spöregn. Medans tjocktröjorna fylldes med vatten blev det ju bara tyngre och tyngre att springa. Som pricken över i:et så körde vi förstås en massa kondition. Yihu!
Pussis!


/EL

Heartattack

Jarå, nu funkar till och med msn :D Undrar hur länge?

Iallafall vart det fest både fredag och lördag för min del. Fredagen vart det först middag hos Mimmsan, super gott vare. Massa knasiga och roliga presenter fick hon av oss ;) Senare kom det mer folk. Även att halva enånger vistades hemma hos henne ;)

På lördagen vart det 20 års fest för Hanna i Fjäle. God mat och faktiskt ganska roliga lekar får jag säga. Trevligt folk vare ju oxå. Men vid halv tre snåret drog jag och majsen hem på varsin cykel för att sova. Det var sjukt skönt så skönt att man sov ända fram till halv två dagen därpå.. Inte kul. Aja, trevligt vare i alla fall! 

Igår kväll vart det lite slappt med film kväll med brudarna. Nötte Mirrors och två avsnitt av one tree hill. Mys det :) Men nu
ska jag nörda lite the sims som tyvärr har blivit min drog igen.



/EL

Vad är ny teknik?

Ja, nu var det ju ett bra tag sedan jag uppdaterade mig. Kan bero på att min dator har blivit cp! Hela hårddisken har pajja  :( Så nu kan den inte användes.. Alla bilder, virusskyddet och ja, precis allt är bort. Det är synd om mig nu. Är inte långt ifrån desperat nu kan jag lova.

Men i allafall så har jag sovit med Majsen i hennes stuga över natten. Grymt mysigt det. Så vi två har bara legat och stekt på bryggan hela dan i dag :) Väl hemma vart det att ta sig en lite jogging tur ner på byn. Välbehövligt kan jag lova.

Aja, nu ska jag dona med lite stuffs till Mimmis fest. Hare gött!

/EL 

Pop popcorn in a cup

Just nu spyr högtalarna ut en massa bra musik. Måste ladda upp lite innan man mot sin vilja ska ut i detta konstiga väder. Ingen lust alls, men det behövs verkligen. Tur då att man har dragit i sig alldeles för mycket naturgodis.. inte bra, jag kommer ju få världens håll kan jag lova. Typiskt mig!

I allafall vart det en stund på stan innan vi for upp till sjukan och kollade till Folke. Uscha, synd om han : / Nu måste han verkligen bli bra. Men det vart i allafall lite stuffs. Fast känns inte speciellt bra när jag gör av med pengar i stället för att tjäna dem. Buhu. Men kändes trots allt bra att sätta in en hel del på banken :) Lite har jag jobbat ihop i allafall.

Näe, nu ska jag ta och ladda batterierna för att dra mig ut i kylan.



Randig tröja: Gina tricot
Trosor: Gina tricot
Klocka: Ur & penn
Armband till iPod: Claes Ohlsson

/EL

Love game



I can see you staring there from across the block
With a smile on your mouth and your hand on your (huh!) 
The story of us, it always starts the same
With a boy and a girl and a game.

A little bit of love

Jaha, ännu en dag då man inte har något jobb. Ser inte speciellt ljust ut nu att jag kommer fortsätta :/ piss! Men då har pärona lovat mig annat jobb här hemma som jag kan tjäna in de förlorade pengarna på. Men det känns ändå inte rätt att jobba hemma. Jävla lake!

Så idag har jag tagit på mig en blodigaste ansvaret att städa mitt rum, behövs men ser man hur det är just nu vill man bara gömma sig under täcket och somna om. Ååh, nästan tråkigare än surströmmingen och då är det verkligen inte bra kan jag lova.

Inte kan jag vara ute heller, vädret suger ju totalt. Asså vart tog sommaren vägen egentligen? Jag som måste träna, jag har ingen lust att springa på löparbandet. Så sjukt tråkigt..

Näe, nu läre fläsket röras. Så att jag blir klar någon gång. Ciao

/EL

A visible rainbow

Kul att ögona har blivit värre igen, känner mig som världens ensamaste person just nu. Har jag otur så är jag arbetslös de här två och en halv veckorna:( jävligt kul (n) Natten var bland det värsta jag varit med om. Tog 5-6 timmar för mig att somna. Ögona värkte, sved och rann. Var som att nån hade försökt peta ut dem med en kniv eller nå. Men tillslut somnade jag av utmattning.. så just nu sitter man med brillorna på och kisar sig fram. Finns verkligen ingenting att göra just nu. Resten av familjen for till stan, snart kommer jag väl bli psykopat eller nå. Äsch, slut pratat om det här..

Nu ska jag ta och kolla in lite systemkameror. Tänkte faktiskt ta och investera i en sådan inom snar framtid :) Nått jag kan längta till i dessa tråkigheter.. Ciao!

Lindsays leggings <3


/EL

Jaha,då var det dags igen då..

Ååh, mina ögon svider, kliar och rinner och ena stunden ser jag jätte dåligt. Jag hatar mitt jobb, mina ögon och den där jävla laken.. Undrar hur länge jag kommer kunna jobba kvar :( har ju inte ens gått hälften av min arbetstid. Börjar bli riktigt orolig att jag inte kommer palla de här två och en halv veckorna. Piss oxå!

Jag säger bara: Ge mig sommarlov nu!

Men nu ska jag försöka pallra mig ner på byn och fixa lite ärende. Dels bibliteket och lämna tillbaka en bok som typ är 20 år försenad, sen lämna lite pengar. Sen ska jag nog ta och tröst äta en glass. Puss

Old pic


/EL

My day

Nuså, nu har jag börjat komma igång igen. Vart att springa lite mer än 1 mil. Kändes grymt bra, trotts håll, stela vader, ömmade hälar och ett knä som inte är i det bästa skicket. Menmen, ut kom jag och det ska jag verkligen fortsätta med :)

Jobbet idag, drygt som vanligt. Maksinen krångla så det blev en timmes tidigare lunch och det resulterade i att vi då fick en extra timme på eftermiddagen att jobba in. Inte kul.. När vi äntligen fick sluta var det att snabbt cykla hem och duscha av sig all lukt.. som inte ens försvinner. Allt som finns i mina luft gångar är surströmmingslukten. Alla dofter, svett och ja till och med rapar lukt surströmming. Så sjukt vidrigt. Och då har inte en surströmming varit i min mun överhuvudtaget. Jag säger som så att det luktar snusk ;)

Stackars Ebba vart hemma, jävla lake. Vi får ju arbetsskador allihop. Tur att det inte kändes nå för mig idag. Var alldeles för orolig. Men jag fortsätter att använda ögonskölj och salva tills ett tag framöver.

Näe, nu ska jag ta och vila mina trötta små ben och ladda upp för en ny härlig dag på surströmmingsfabriken :) Nu ska jag för en gångs skull vara lite positiv. Ja, hur länge det nu kommer att hålla.. Pussis



/EL

You make my day

Vill bara säga att gårdagen vart riktigt lyckad. Åkte med tåget vid halv fem från Iggesund. Sen vart det att gå raka vägen till donken för att köpa glass. Sen betalade vi in oss. Blev först att kolla in Marit Bergman. Sen vart det ju såklart Tomas Ledin. Oj, så grymt bra asså. Vi hade turen att få platserna längst fram. Men det slutade med att vakterna fick slita över oss så vi fick ställa oss längre bak. Annars hade det blivit mos av oss. Menmen, man hörde mycket bättre där bak ändå :) Sen vart det karuseller och Hammerfall. Vid fyra tiden var vi framme i Igge igen och då vart det att gå hem till Mimmsan och sova. Sjukt skönt!

Efter att tagit bussen hem igen blev det att åka med mor och far till borka brygga för att fika. Mys det.











/EL

Gatufesten

Snart drar jag till Sundsvall och gatufesten :D Sen sover jag i Igge! Puss

Lake in my eyes






SÄMST!
Ååh, det här är verkligen sämst. Min syn är totalt värdelös nu. Har blivit två dar i rad att man fått åka in till akuten och båda gångerna har jag fått två olika salver jag ska använda. Hjälper inte ett skit. Svider och bränns bara. Sen försämras synen bara mer och mer. Så idag vart det att vara hemma från jobbet. Det är alltså salt lake jag fått i ögona som skvätter runt i mägnder när man lägger in strömmingen. Som pricken över i:et så är jag grymt ljus känslig så det blir nog inte så mycket sol för mig :( Får till och med gå med solglasögon inne. Vad är det här för sommarlov?! Ett under att man kan sitta vid datorn just nu. Men nu ska det sköljas av ögona. De rinner som vattenfall.. Ciao!

/EL

RSS 2.0