Love is in the air

Nu sitter jag i soffan med datorn i knä och bara myser av de sista minuterna innan jag läre lägga mig i sängen och sova. Imorrn äre skola igen och vardagen börjar. Ååh, ge mig sommarlov med sol och värme. NU!

Idag har jag varit på sjukt tråkiga tutbingot på Hagmyren. En och annan sur och svärande gubbe fick man vara med om men annars gick det bra och vi fick beröm. Skönt, nu slipper man det här iallafall.

Igår vart det en tur till Borka med brudarna på lyskväll. Kollade in raketerna innan vi åkte ner på byn med lite folk. Vid 01.00 tiden åkte vi till Linus och bakade kladdkaka. Sen vart det moppen hem.

Tidigare på dagen var det match mot järvö. Ingen idé att prata om den. Det ser verkligen inte bra ut det här. Men fick trots mitt dåliga humör och min avvikade vilja att spela på min positon fick jag pris som matchens lirare tillsammans med en från järvsö. Glad vart man, men kändes inte rätt att jag fick den.



/EL

Filmmys

Tjoho! Kom för en stund sedan hem från en film kväll med brudarna. Kollade in en helt sjuk thriller. Uscha vad vi skrek. Sen har jag ont i magen för har ätit alldeles för mycket chips och dip.

Just nu sitter jag för mig själv och kollar in den andra filmen vi hyrde, en skräckfilm. Kommer nog inte vara så cool länge till. Sånt här ska man verkligen inte kolla på själv känner jag..

Imorrn blire match och nu hoppas jag att både måltorkan och förlusterna är ett minne blott, för det här ser ju inte speciellt bra ut. Näe, nu ska jag fortsätta kolla vidare, kan dock bli ett ytterst litet tag. Puss



/EL


SP09c

Idag har det varit en sån där vanlig söndag, träning och sen inte så mycket mer att göra. Jo, föresten. Följde med mammsen och kollade när Markus spelade.

Igår vart det en sväng till söderhamn med mami och bror. Var tvungen att köpa med mig lite hårfärg. Nu ska jag bli brownie igen :) Sen vart det även lite andra hårprodukter och ett nitarmand från lindex. Sen vart det hemmåt färd och lite middag. Sen vidare till bussen för att åka in och kolla på "Sommaren med Göran" med fia och majsen. Härlig film det där, hähä :)

Nu ska jag ta och ladda upp för en ny skoldag. Vi ska tydligen gå igenom schema och sen spela brännboll. Kul, eller inte. Allt annat men inte brännboll. Aja, man ska ju göra bort sig nån gång. See you!

/EL

Kossor med namn får mer mjölk

Tjoho där. Andra dagen på skolan och jag har även idag skämts totalt. Ååh, såå sjukt pinsamt så jag tror jag dör. Menmen, gjort lite namnlekar med klassen och pratat om positiva tankar. Haha, Karin var ju bara för skön hon när hon påstog att kossor med namn fick mer mjölk än de som inte hade något namn ;) Vart även en mattediagnos, kul. Jag som är sämst!

Aja, nu ska jag packa och ladda inför derbyt. Regnet lockar inte direkt och som det känns nu vill jag inte ta ett steg utanför dörren, menmen så äre! Puss

/EL

Sundsvall city



Linne: Gina tricot
Gula örhängen: Gina tricot


Vit Roling stones tröja: H&M
Svart linne: H&M
Vit tröja med tryck: H&M



Tights med dragkedja: H&M
Mascara: Kicks
Ögonskugga: H&M

Idag vart det en hel dag i Sundsvall med brudarna :) Shoppade loss en del i birsta. Trots att jag kunde ha köpte mycket, mycket mer. Men man läre säga stopp nångång. Tungt att gå upp klockan 06.00 för att ta en buss till hudik 06.55. Sen vidare med buss till Sundsvall. Där hann jag även göra bort mig genom att öppna en toadörr där en tant satt. Medans jag snabbt slängde ur mig en ursäkt smällde jag i samma veva igen dörren och skämdes som ett as. Sen fort som bara den in på en annan toan. Tror nog inte den tanten kom ut därifrån på ett bra tag ;)

På tillbakavägen stannade vi till i stan och kollade in lite affärer. Vart även donken och mat för hungriga majsen och även oss andra :) Sen buss hem.

Nu är jag trött och ska snart sova eftersom jag bara sovit typ 2 timmar i natt :( och imorrn äre match, NERVÖS var ordet! Ljumske, håll,håll,håll! Puss

/EL

Love by me

Hellu! Jag har psykat på min dator lite då och då idag. Den laggar totalt :( åååh, blir ju snart störd i huvve av den. Aja, i allafall så kom jag nyss hem i från en grymt kul kväll med gamla klass. Usch vad jag kommer sakna alla :( Vi grillade, lekte massa lekar, där i bland man skulle suga och snurra ;) Skratt och skratt som övergick i glädje tårar vart det för mig, mihi :)

Vart även träning där jag ännu en gång fick hoppa av. Asså jag MÅSTE vara bra tills på tisdag. Viktig match då!

Menmen, nu ska jag sova för imorrn ska jag och tjejerna bege oss upp till birsta för en hel dags shopping. Love it :) Puss och god natt!



/EL

Not fair


Ljumske döööööööööööööööö, bara dö! Asså,börjar jag bli gammal nu eller? Verkar lite lurt när jag jämt är skadad. Aja, tack vare det här fick jag avbryta min träning tidigare än de andra. Och det gillar jag verkligen inte..

Kan säga att det var det ända händelserika idag. Puss.

/EL

Grattis bror

Jaha ännu en dag som gått. Och alldeles för mycket tårta har jag ätit idag.. Inte bra, inte bra, inte bra. Menmen, blir ju inte så ofta så då får man faktiskt äta hur mycket som heeeeeeelst :) Bror har fyllt hela 12 år idag så det vart att fira han med presenter och jordgubbstårta. Lite släkt kom oxå, så då fick man ju såklart vara hemma hela dagen. Men senare på kvällen bar det av till Majsen. Vi gick ut och tog oss en mysig kvällspromenade, plockade ogräs, pratade strunt och lekte i lekparken :)

Men nu ska jag nog ta och kolla lite teven innan jag slockar. Sen även hinna sura lite eftersom maja åker iväg på nå knasigt badmintonläger. Dissa mig bara, gör det :(  buhu.. Puss

/EL

En onsdag i augusti

Kollar just nu lite smått på paradise hotel, helt knäppt pogram om jag får säga. Aja, sitter och och fixa med brors paket bara såhär kvart över ett på natten. Hehe, kul liv alltså! Men jag försöker i allafall utnyttja mina sista dagar så gott jag kan.

Idag vart det först ett tripp till Bässe med Maja. Dock vart det bara en kort vistelse där med inget bad. Går ju såklart inte att ha en hel soldag, nej. Klart en massa j*vla svarta regnmoln ska förstöra allt. Så vi skynda oss hem för att dra in till stan. Jag fick ju såklart väldigt bråttom hem. Lära byta kläder, packa träningskläder och hämta pengar. På cirka nio minuter var jag klar och kom precis bakom bussen som majsen lära stoppa;) Var det en trevligt busschaufför? Inte direkt då, han var nog sur, surare eller till och med surast av alla bussgubbar. Menmen, jag hann i allafall efter att ha slängt mig av moppen ;)

I stan vart det köpa present till bror, även lite solpuder till myself. Därefter vart det subway för lite lunch. Mums det! Sen skynda hem med bussen för att åka på träning. Lugn träning trots allt(Y)

Efter träningen vart det svull framför landskampen på teven. Efter det hann vi ränna runt lite på byn. Näe, nu ska jag nog ta och vara lite duktig och göra klart det sista av paketen. Asså, jag måste få nått pris för typ "Världens bästa storasyster" eller nå. pussss

/EL

10 Augusti



En bild på lite av det jag köpte när jag var i Uppsala.

Reebok jackan - Stadium
Hög kjol - Solo
Halsband - JC

Utöver det vart det lite inredningsprylar till my room.

Kom för en stund seddan hem från Majsen där vi suttit och svullat marmeladmackor med ost i det inte så vackra sommar vädret. Sen imorse när vi vaknade bestämde vi oss för att dra till bässe och bada. Så det gjorde vi. Inte en kotte på stranden förutom några byggarbetare som måste ha fått tittsjukan eller nå.

Nu ska jag ta och äta lite mat sen drar jag till Iggesund för att kolla på majsbajsens match. Puss

/EL

Tears dry on their own

Kom för ett tag sedan hem från en grymt rolig hälsingelagsträning. Vi körde endast en massa lekar och skott. Kul att träffa alla brudar igen :) Så nu har vi hårdträningar att se fram emot till cup kommunal.

Igår vart det en lång dag på brovallen, nämligen eik-dagen då. Grymt varmt vare ju såklart. Sen matchen behöver man inte ens nämna. Senare på kvällen bar det av med båt ut på havet med folk :)

Men nu ska jag ner på byn och hämta majsan och sen drar vi till bässe för ett litet dopp. Efter blire nog lite film hemma hos mig. Puss

/EL

Tågluff

Tjäna! Kom hem för ungefär en timme sedan och nu är man ny duschad och allt och klar för sängen. Haft en otroligt härlig dag med majsen. Blev som en slags tågluffning genom hela gävleborgs län. Vi tog oss först till iggesund vid åtta tiden i morse. Gick och köpte med oss lite fika och så. Sen tog vi tåget till Gävle och sedan tåget vidare till Falun. Där strosade vi runt lite, letade toaletter och kollade in affärer. Blev en tröja där då. Sen vart det lite mat oxå. Mat och mat. Jag fick endast sallad. Och då menar jag bara SALLAD. Aja, vart mätt ändå. Sen kollade vi vidare en sväng sen vare att ta tåget tillbaka till Gävle för att senare fortsätta norrut, närmare bestämt till Sundsvall.

Då vart det middag för våran del, haha. Donken där då med ytterligare en sallad för min del, den här gången med en bit kyckling ;) En och en halv timme senare var det dags att dra hemåt. Mot Hudiksvall, där vi väntade ytterligare en timme på att bussen som skulle ta oss till Enånger skulle komma.

Så nu cirka 16 timmar senare eller nå är jag hemma och ska nu genast lägga mig i sängen innan jag däckar totalt. För imorrn blire att gå upp lika tidigt igen. Då blire Uppsala med mormor och morfar där det kommer erbjudas en hel del shopping. Puss och god natt. Förhoppningsvis kommer lite blider från resan senare :)

Gammel bilden där då, tack för en skrattretande och roliga dag bästa Majsen :D



/EL

The good kind

En ganska så slapp dag utav mig. Träningen började visserligen vid klockan elva. Skönt ändå att komma upp lite och inte sova bort halva dagen. Efter träningen bar det hem för en fortsatt rensning av rummet och ytterligare några avsnitt av One tree hill :) Sen vart det lite grillat och blåbärspaj av "mitt" recept. Mitt och mitt, jag gillar'e ;) Min dag har inte varit så spännande. Känns ganska ensamt nu när ingen är hemma : / buhu. Call me someone!

Nu ska jag lyssna vidare på min kassa musik och kolla igenom några ointressanta bloggar innan jag lägger mig. Jag hoppas verkligen på solväder imorrn så jag kan komma ut lite. Jag behöver bli brun nuuuuuuuuuuu! Ciao

Do you wanna run away together?
I would say it was your best line ever.
Too bad I fell for it...
And I walked along,
Waiting for you to come along.
Take my tortured heart by the hand.
And write me off.
Do you know I cry?
Do you know I die?
Do you know I cry?
And it's not the good kind.


/EL

RSS 2.0