090331

I dag vart det att ha idrott med 6:an. Gick rätt så bra. Körde först uppvärming med en dribbelstafett, därefter passningar och sedan match. Dom var väl dock lite för ointresserade av det jag sa. Men kritiken jag fick var ialla fall bra(Y);)

Första träningen på grus i dag, kulkul. Bara att jag tog fel skor, gräs skorna i stället för grus skorna. Toppen!  Sen vart det att åka hem till mormor och fika. För mycket mackor och minst en liter mjölk, hehe -.-

I morrn blire kort dag, skönt det. Sen idrott sista timme, ännu bättre!

Näe, nu ska jag snart ta och kika på andra avenyn. Ciao

/EL

Norrporten



I dag vart det att spela match med Iggesunds damlag i Sundsvall. Sjukt kul att vi fick spela på Norrporten, men resultatet vart ju dess värre inte lika kul. Menmen, ett blandat division 2-3 lag med ett otroligt tempo är inte alltid så lätt att hänga med.

Kom hem efter åtta och då vart det att sätta sig och äta tacos framför Robinson och släcka ner alla lampor och sånt. Earth hour vare ju, men teven fick stå på ;) Mysigt ändå med lite ljus.

Just nu sitter man och kollar på Portugal - Sverige. Spännandespännande!

I morrn blire väll att sätta sig med lite matte. Man ska ju kunna prata matte på nationella och det ser inte så lovade ut för min del..

/EL

090327

Nu sitter jag och myser framför Let's dance med en tallrik nygrädda äppelpaj och vaniljsås, mums! Jag hoppas förstås på Magnus & Annika ändå. Otroligt, att en sån muskelknutt kan vara så pass vig.

I morrn blire att spela match med Iggesunds damlag i Sundsvall. Det var lite med folk så då vart man tillfrågad. Hoppas man inte gör bort sig allt för mycket.

Efter det blir det troligtvis att fara hem och ta det lugnt. Men skulle inte skada om någon skulle vilja umgås men världens gladaste tjej!

Sen äre så att jag längtar sjukt mycket till påsklovet.Inget plugg,träna och vara med allt folk. Det gillar vi!  Sen äre inte långt kvar och jag får börja övningsköra(Y) Toppen, längtar. Men jag säger bara, håll er hemma när jag är på vägarna. Tror jag ska sätta upp skyltar och varna alla att jag är på väg, kan ju sluta illa det! Kommer bli en överraskning att se om man kommer överrens med fadern. Tvivlar på det jag ;) haha!

Vart utvecklingssamtal i går, gick rätt så bra ändå. Bara att jag hatar sånna onödiga samtal. Speciellt när man ska gå igenom en massa kriterier. (N)

/EL

Tandisen

Nu är jag trött, jätte trött faktiskt. Även fast jag har haft en grymt slapp dag. Först vart det att dra sig till skolan och göra nationella. Senare vart det typ 90 minuters hål och då gick vi upp till Albin och umgicks. En stund senare var jag tvungen att åka till tandläkarn. Kom dit och dom kolla in mina feting snygga tänder, hehe-.- Ska tillbaka och gjuta och fotografera dom och efter det blir det en vanlig undersökning. Sen får vi se om tunnelbanan krävs. Hjälp!

Efter tandläkarn for jag med mor till stan. Hade ändå bara en lektion om jag skulle tillbaka. Så det palla jag inte. Blev att åka till Ulla och äta rostade mackor, mums! Efter det tog vi oss en tripp på stan. Slutade med att jag fick gå själv ett bra tag innan jag åkte hem med pappsen.

Men nu ska jag ta och byta om för träning, skönt att komma ut ett tag. Men det är dock för kallt  :( Det ska va vår nu! Inte en massa blask snö. Usch!

Aja, nu måste jag pallra mig här i från. Tjing!

/EL

Det finns en sång och en dröm om en lycka så öm

Stereon står på högsta volym, tror snart jag spränger högtalarna. Men städa är = Hög musik! annars gåre inte. Har vart ganska duktig nu, nu vart det grov städning av rummet. Sköntskönt att få bort allt damm. Skulle aldrig ställa mig och städa helt upp och ner utan anledning. Som sagt, allt annat är mycket roligare när man måste plugga. Det har jag verkligen insett nu...

Men nu blir det att sätta sig med lite engelska grammatik, tyvärr så äre andra nationella i engelska i morrn. Inte pepp. Gör det inte bättre att jag ska till tandläkarspecialisten heller. Bläää!, direkt efter nationella. Stress.se, oja! 

/EL

 

Stök







Nu äre så att jag har gjort mig en liten önskelista, fyller ju som sagt år om en månad. Man måste ju vara ute i tid med vad man egentligen vill ha ;) Men tyvärr är det så mycket att jag måste sätta stopp för mig själv så att jag inte blir besviken för att jag inte kan köpa allt. Det mesta lockar ju mig -.- illailla!

Efter att man har vaknat redan halv nio i morse så har jag ändå inte hunnit gjort så mycket. Suttit alldeles för mycket vid datorn, dragit ut alla kläder ur garderoben som just nu ligger på golvet, suttit ute i solen en kort stund. Den villa tydligen gå i moln -.- Innan kvällen är slut har jag förhoppningsvis tagit mig en jogging tur och sen blir det att färga håret. Gärna hela mig, blekfis! Ge mig sommar!

Nu blire att fixa lite tacos och mot min vilja plocka upp allt från golvet. aja.

Kämpa nu!<3

/EL

Bio

I kväll vart det bio med brudarna. Män som hatar kvinnor. Så sjukt jävla bra, rekommenderas att se säger jag bara(Y) :)  Efter bion vart det att ränna lite på stan och träffa lite folk. Sen vart det donken för resten men jag tog min enda "taxi" hem med mor.

Matchen inställd på söndag (N) toppen! :( åååååh.....

Blir förhoppningsvis att färga håret och umgås med lite folk i morrn. Om inte det så blire väl att sätta sig med ALLT jävla plugg som ska göras......

"It was harder than I thought"

/EL


Moving on



Asså den här bruden skulle ju ha vunnit hela skiten. Hon ägde ju alla, lätt! Man fick ju värsta titanic känlsa. Usch, äckligt bra. Förstår verkligen inte vad folk röstar på nu för tiden. Visst, vinnarlåten var cool och så men inte en låt jag skulle vilja sitta och lyssna på en fredag kväll eller ha på dansgolvet. Och det finns ingen chans att jag tar mig an och försöker sjunga med. nejnej.

I går vart det att fixa med sommarjobben osv. Skickade in andra ansökan nu och hoppas jag verkligen får det jag har önskat. Skulle ha varit ett stort + det.  Fotbollsskolan och handledarkurs, ja,tack!

Nu blire att chilla med svenska uppsatsen -.- och senare blire att nörda andra avenyn(Y)

/EL

Singstar

Vill bara tacka för gårdagen hos Ännipänni,den var grym(Y) Kareoke sång för fulla muggar. Mysmys, bara att jag var "något" sämre än de andra ;)

I dag vart det stan en stund, sen ut och äta med familjen på medelhavskällan. Trevlans det. Efter det bar det hemåt. Så nu blire att nörda melodifestivalen.

I morrn blire att dra sig upp TIDIGT-.-, match redan klockan nio på glysis. Men jag är grymt taggad så jag hoppas tiden inte spelar någon roll. 

/EL

Som sagt...



Amen, ge mig Topshop!

I kväll blire gym sen direkt hem och sova. Klockorna tjuter i mina öron. PLUGGA!! Men jag orkar inte lyssna, verkligen inte. Det blir jag som får skylla mig själv när jag kommer efter och inte kommer att fatta ett skit. Skolan tar dö på en. ååååååh!

I morrn blire mysig dag till fyra -.- ge mig lov en vecka till?

Snart blir det att palla sig i väg till tandspecialisten eller vad han/hon nu är. Ska kolla om jag ska få tandställning. Men, hjääälp! vågar inte tänka mig tanken med en tunnelbana i munnen. Uschusch!

aja, nu ska det bytas om för träning. puss!

/EL

Alias

Vill bara säga att jag var grymt duktig i går. Lagade både mat och efterrätt. Så det blev ungers gulach(eller hur det stavas) med potatishalvor i ugn och en nyttig sallad. Asså nyttigare än den får man ju bara leta. Grymt gott. Sen vart det en ny variant av äppelpaj, mycket godare än vanlig om jag får säga det själv!;) Helt otrolig att jag har kunnat gjort en maträtt som går att äta!:O

Sen var man hemma hela kvällen, hunden vår är ny opererad. Usch, synd om na. Bara det inte sprider sig.

På eftermiddagen blir det att dra till mimmsan för "fäääst" med film och spel. Kulkul! Sen blir det att sova där. Och om möjligtvis dra till Gnarp dan efter för typ "tjejernas dag". Men vi får se hur det blir med det.

Nu blire att duscha och fixa. Hare gött!



/EL


Fattigare




Hej där!

I dag vart det att dra ner till Gävle med Mimmsan och shoppa loss lite grann. För min del vart det:
En grå väst, H&M
En stor vit tröja, Gina tricot
Ett par jeans leggings, Bik bok
Ett par blå leggings, Gina tricot
Ett par joggingbyxor, Stadium

Så nu är man ganska mycket fattigare men dessto rikare i garderoben(Y) Tack Mimmsan för en grym dag med mycket skratt och pinsamheter ;)

Om vädret tillåter lockas några tjejer att dra till klappen i morrn. Så inget slask eller rusk, tack!

Efter att  hittills haft ett lugnt lov så väntar fortfarande mina svenska böcker på mig. Dom ligger där på bordet och ser helt ointressanta och tråkiga ut. Usch, så sjukt mycket som ska göras. Det blir väl att att sätta sig med dom "snart". Men nu tänker jag utnyttja mitt lov så gott jag kan.
Ciao

/EL


RSS 2.0