I wanna kiss you, but if i do then i might miss you babe.





Igår vart det mys med mimmi och maja. Vi nördade wii mario cart, kastade popcorn och gick och kollade till en fest. Ungefär så såg våran kväll ut :) Hann även med att spela årets sista match, kul med förlust det sista man gör..

Idag var klockan ställd på 10.15. Måste vakna till, kan ju inte sova bort hela dagen. Så vid tolv tiden for jag ner till Majsen sen gick vi till Brovallen och handlade reagodis i kiosken och kollade när herrarna vann men hade oturen att inte gå upp i femman.

Nu ska jag plugga spanska :( och läsa min svenska bok som ska vara klar om mindre än en vecka :O Shit, har ju typ inte ens börjat :O Hjälp!

/EL

Don't stop the music









           

Middagen med tjejerna i fredags var grym. Åt en massa tacos, glass,chokladsås och marränger. Sen mystes det framför gamla musikaler och popcorn. Haha, mycket skratt vart det. Tur att man var så söt när man var liten (:
Tack brudar för den roliga kvällen!

/EL

Jag får liksom ingen ordning

Jag är grymt pepp inför helgen. Fredag blir det middag med tjejerna och kolla på några gamla musikalfilmer sen vi var små. Lördag, match och mys med mimmi och maja. Färgning och klippning av deras hår och kanske en och annan ansiktsbehandling, mys framför nån film och kanske kolla runt på nån fest :) Söndag blir det att kolla in a-lagets sista match :) Nu ska jag kolla vidare på idol. Pussis





sannaknows

/EL

Flickan som lekte med elden

Just nu sitter jag med datorn i knät och funderar på om jag ska ta tag i min engelska och svenska läxa. Ska ju trots allt vara klart tills imorrn :( aja, snart så ska den göras.

Har hunnit med att gå med brudarna + Pelle på "Flickan som lekte med elden" Sjukt bra film. Värt att se kan jag lova.

Igår vart det en sväng in till stan och bowla med mimmi, maja och johan. Bowling kan väl ändå vara en ganska värdelös grej! hehe. Sen vart det en sväng runt på stan. Kollade in krogfolket och träffade lite fulla typer ;)

Näe, nu ska här pluggas och laddas om för skolan. Puss



/EL


Free time

Sitter och njuter av vinsten med 9-1. Sjukt skönt (: Trots att mitt luftrör var lika stort som ett sugrör lyckade jag ändå trycka in två mål. Men tungt vare. Nu ska jag ta och äta grillad kyckling och klyftpotatis sen drar jag med gänget och bowlar :) Puss



/EL

Match

MATCH 16.00 på Brovallen. VIKTIKGT!

Sjuttonde september

Idag har vi en förkyld Elin som ska försöka tagga till att skriva klart sin samhällsuppsats. Går inge vidare det inte. Får hoppas lite kvällsfika och idol gör mig lite piggare. Hoppas på lite bättring tills imorrn då jag har specialidrott.Nu dunkar jag vidare lite musik och hoppas jag uppnår mina mål för idag. Puss

Round and round, up and down, around the clock



Just nu sitter jag och äter kokosyoghurt och lyssnar på Lily Allen. Känner mig allmänt skoltrött och bara för det tynger typ 1000 läxor mitt huvud. Tungt just nu. Som grädden på moset svider halsen och retliga hostningar smyger sig fram då man minst anar det. Kul tills imorrn när vi ska springa coopertestet.

Men nu ska jag underhålla mig lite med spotify sen blire plugg och Andra avenyn :) Pussssss


Boom boom pow



Men asså kolla in dessa skönheter från Monki. Blev helt såld när jag såg dom :O Dom här är helt klart ett måste i höst. Dock kommer dom kosta mig 500 riksdaler. Men kanske värt det.

Skolan idag, ganska lugn dag. Kanske för att den inte var så värst lång. Skönt det. Slutade kring kvart i tre och då vart det att springa till stadsbussen och sen hoppa av vid sjukan. Skönt att komma hem i någorlunda tid iallafall.

Imorrn börjar jag 11.25, sooooft. Fast dock endast då. Halsen svider lite och näsan börjar rinna. Så det blev varken träning idag eller specialidrott imorrn för min del. Så istället drar jag, majsen och pia ner på enångersskolan och kollar läget där. Ska bli sjukt kul att träffa gammellärarna igen :)

Men nu ska jag lyssna vidare på "Stay away" skön låt det. Nöja mig med att både engelska läxan och spanska läxan är klar. Sen blire duschen och sängen. Puss

11,12,13 september

Kom hem för ett tag sedan efter en grym kväll med brudarna hos Pia. Blev bjuden på middag sen vart det film och singstar. Lite senare svullade vi även chips, glass och Annas Cheese balls och spelade det elaka spelet. Haha, lite kul vare iallafall ;)

Igår vart det match mot Ljusdal. Tränden ser fortfarande inte ut att vända. Det suger.. hoppas verkligen på 6 poäng de här två sista matcherna nurå. Efter matchen vart det att dra iväg på g-festen. Bytte om och gjorde oss klar hos Pelle plutt. Sen traskade vi ner mot stan och stadt. Trevlig kväll :)

Idag vart det att åka med bussen in till stan vid 12 tiden. Hämtade lite saker och tog ut pengar tills imorrn. Sen for vi hem och sedan vidare till Pia på middag.

Imorrn blire att åka och kolla på Gävle - IFK göteborg men girlsen. Ska bli skoj det :) Men nu ska den här bruden gå och lägga sig snart. Puss i ljumsken!

/EL

Sometimes I don't understand..



Hej där! Jo, bloggtorka kan man säga att jag har. Men har inget speciellt att skriva om och har heller ingen tid till det. Men tänkte ta mig lite tid till det nu fast jag har lite matte jag borde plugga. Prov på onsdag och jag är verkligen ingen hajjare på bråk. Aja, får gå som det går.

Lite som hänt under veckan. Nollning, ja kanske inte så mycket att säga. Men trevligt vare :) (Pinsamt för det mesta) hehe.

Imorrn börjar specialidrotten klockan 08.00 på glysis. Ååh, inte ett dugg pepp för det -.- Men ett + är att jag slipper spanska eftersom att de flesta var på nollning och skolka i torsdags. YEEES :D

Igår färga jag lite hår i en ljusbrun nyans sen vart det att klippa av lite av det slitna håret, skönt!

Nu har jag typ nyss kommit hem från träningen och ska ta mig en lite kvällsfika. Kardemumaskorpor, mums!

RSS 2.0