No more 2008

Tjingtjing!
Nu sitter man i sängen, nyss tränat och duschat. Känner mig lite lam då -.-

Längtar grymt mycket tills i morrn. Bara för att vissa saker fortfarande inte är fixade hoppas vi på att det hinner ordna sig tills i morrn ;)

Under förmiddagen var man bortbjuden till grannen på fika, mumms på kakorna men minus på att jag missa one tree hill.

I morrn blire att åka en stund till stan med Maja, sen vidare hem,byta om och käka lite mat:) Efter det dra vi vidare på fest.

Gott nytt år påer!

Elin Lindqvist ♥

Broken strings

Hallå där!
En vanlig och tråkig dag. Vaknade vid 13.10 och då hade ju halva dagen redan gått-.- Huvudvärken igår tog verkligen kol på mig. Det vart då att nöta datan och tven. Asså kan inte sitta så här länge framför datorn, det får nog bli mitt nyår löfte. Sitta mindre vid datorn.

I morrn blire att ta sig ut i mellanreanshysterin och kolla lite nyårskläder och presenter till mor och far. Hoppas på mindre folk än vad det var på annandagen. Grymt mycket folk och fett varmt.

Aja, inte så mycket mer att skriva om dagen eftersom att den blev ganska kort för min del. Men vill bara tillägga att jag längtar till nyårskvällen och hoppas på att den blir mega kul tillsammans med en massa bra folk!:)


Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything


When I love you
It's so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking
It's the voice of someone else


Oh it tears me up
I tried to hold but it hurts too much
I tried to forgive but it's not enough
To make it all okay


You can't play on broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real


Oh the truth hurts
A lie is worse
I can't like it anymore
And I love you a little less than before


Oh what are we doing
We are turning into dust
Playing house in the ruins of us


Running back through the fire
When there's nothing left to save
It's like chasing the very last train
When it's too late


Oh it tears me up
I tried to hold but it hurts too much
I tried to forgive but it's not enough
To make it all okay


You can't play our broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real


Oh the truth hurts
And lies worse
I can't like it anymore
And I love you a little less than before


But we're running through the fire
When there's nothing left to say
It's like chasing the very last train
When we both know it's too late


You can't play our broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real


Oh the truth hurts
And lies worse
I can't like it anymore
And I love you a little less than before
Oh and I love you a little less than before


Let me hold you for the last time
It's the last change to feel again

Elin Lindqvist ♥


En vanlig dag

Tjollahopp!
I morse hade man ställt klockan på 08.50, fett jobbigt att gå upp-.- Men man läre ju hinna packa och äta frulle oxå. Så jag tog fram mig en skål med fil och flingor. Asså vad har hänt? Jag som brukar äta som en häst, gröt och macker och nu bara en skål med fil och flingor. Nått verkar lurt.

Efter frukosten satte jag mig och kollade på Goal 2, grymt bra den är :) Men hann tyvärr bara se en halv timme :( Så det blir väll att nöta den sen :)

Vid tio åkte vi ner på byn för att lämna av mig till träningen. Sjukt skönt att få träna nu ingen. Även fast skavsåret tog kol på mig då och då så gick det skapligt. Fast inte så kul då man fick julmatssmak i munnen, blääää! Fett trött på det nu. Eller det var jag ju redan innan jag åt det första gången iår.

Träningen slutade vid tolv och då vare bara att duscha och byta om för hemfärden. Trött och hungrig som vanligt var man.
Vid två tiden kom Mimmi och vi satte gång och spelade Guitar hero world tour, kulkul:) Bara att jag är totalt värdelös på att spela gitarr-.- Typ sämst! Nu blire väll bara att ta det lugnt, huvudvärk så jag vet inte vad -.- Käka ännu mera glass och tycka synd om mig själv.

Elin Lindqvist

Mellandagsrean

Hallihallå!

Vaknade kring 12.15 så grymt trött jag har varit de senaste dagarna. Sen var det att ta sig lite fruksot och byta om för att bege sig ut i mellandagsresn -.- Fett mycket folk det var och inte minst varmt. Men hade ganska mycket tur när det gällde att stå i kö. På Gina gick det ganska snabbt. Den var inte så speciellt lång, och inne på Carlings var det ingen kö alls. Så det var skönt det. Hittade Tre tröjor och en luvstöja men hade egentligen kunnat köpa en massa mer men eftersom att vi lära skynda oss till bilen och åka upp till farmor så vart det inget mer. Farmor hade beställt bord på Medelhavskällan till klockan fem så vi åkte hem till dem en liten stund innan.

Så vid fem tiden åkte vi ner. Jag var grymt hungrig men visste att jag skulle få vänta i hundra år på maten -.- Som sagt det tog ca 50 minuter innan maten kom och jag åt som vanligt skit fort och blev mätt på en gång -.- Därefter vart det dags för efterrätten Chokladtårta med daijmglass, gott men mäktigt.

Så nu sitter man och tittar lite på körslaget och håller på att somna. Man blir trött av att sova för länge har jag märkt.

I morrn blire träning tidigt i Iggesund -.- Aja, känner att julmaten måste bort nu i allafall. Har ju inte hunnit tränat så mycket nu när det har varit lucia och allt. Tekniken behöver verkligen tränas upp känner jag.

/Elin Lindqvist <3

Julafton

Nu sitter man här i sängen med ny dator och allt och käkar toffifee, så grymt nöjd att jag äntligen har fått en efter allt tjat :) Kvällen blev minst sagt lyckat må jag säga.

Vakna vid typ halv tolv, trodde jag skulle vakna tidigt som jag alltid annars brukar göra på julafton :) menmen. Gick och satte mig vid dator en stund. Efter det tog jag mig en dusch och gjorde mig i ordning. Gud vad tiden gick sakta! Satte mig vid teven en stund inte långt innan Kalle anka skulle börja, förstår inte. Det är lika bra varje år!;) Vid fyra började det komma lite folk och maten sattes i gång, in i ugnen, ut ur kylen, stektes på, och ja allt! I samma viva kom mamma hem från jobbet.

Kring sex tiden började man bli lite rastlös, det var ju timmar innan vi skulle få öppna julklapparna -.- Men vi dsju fick vi kolla ut genom fönstert och fick se tomten ;) höhö, undrar varför morfar missar tomten var ända år?;) Klapparna delades ut och sen var det dags att riva upp allt. Julklappar som jag bland annat fick var: 
Dator
Idrottsskor
Underkläder
Smyckeshängare
Samlingstomtar
3700:-
Kontantkort 300:-
Godis
Smink
Strumpor
Bord
Kofta
Tröjor
Fotbollssalmanacker
Duschtvål
Deo
Puma parfym
Klocka
Fotbollsstrumpor
Halsduk m.m.


Ja, och nu är ännu en julafton över. Fattar inte, det går så grymt fort. Men jag har iallafall haft en bra kväll med otroligt bra julklappar, mycket nöjd! Sen så är jag ju också bra mätt -.- Jag lyckas alltid äta för mycket när det är julbord, varför?-.-

God jul!

En dag kvar!

Yeesyees!
Nu äre bara en dag kvar. Julafton i morrn, äntligen! Massa saker som har gjorts i dag inför morgondagen. Städat typ hela huset, slagit in alla packeten, lagat maten, pyntat granen med mor & far, vart till grannen med blommor osv. Så nu är man ju ganska trött. Tänkte träna idag men nu har man ju tryckt i sig massa Alladinchoklad så det sket ju sig. -.-

Nån som kommer att vara vaken tidig i morrn så är det då jag! Så har det alltid varit och kommer alltid att vara :) Så nu hoppas jag på att har vart tillräckligt snäll så jag får några julklappar, som sagt man vet ju inte med mina päron -.-

GOD JUL!

Grymman kväll

Hooj!
Gårdags kvällen spenderades hos Albin. Vi var en hög som kollade på film spelade spel och firade Albin vid tolv slaget med fin sång. Haha, grymt kul kväll med mycket skratt ;) Vid två gick vi alla hem. Jag och Maja var grymt trötta men satte oss ändå vid datorn en stund innan vi började göra oss klar för att sova. Skulle ju upp vid 08.00 för att ta bussen till stan.

Hade ställ klockan på halv åtta för att sedan kunna snooza till klockan åtta, men klockan ringde inte och vi vaknade 09.52. Då hade våran buss gått för två minuter sen -.-. Så då sov vi vidare och tog senare 11.50 bussen. Är som sagt fortfarande inte klar med julklapparna, men får köpa resten i morrn.

You are the only

Lov och pinsamheter


Hej hopp!
Gårdagen spenderades i idrottsalen med volleyboll tunering mellan 7-9:er och lärare. Helt grymt jävla otroligt att vi kom trea tjejer, eftersom att vi är så pass sämst, haha ;) Tuneringen vanns ju förstås som väntat av killarna. Efter lunchen var det fika och betygsutdelning. Bättre än väntat gick det, men är ändå otroligt missnöjd med vissa saker.

Under kvällen var det julavslutning i kyrkan. Vill bara meddela att jag gjorde bort mig totalt -.- Hördes inte ett skit i mikrofonen :$ jag dööööör! Fett mega pinsamt vare i alla fall! menmen, grymt skönt med jullov i allafall.

Have a good one!

Fjärde och sista dagen

Fjärde och sista dagen.

I dag vart det skolan, drygt som fan... Men fick sluta en timme tidigare, grymt skönt. Innan hade jag damp på lucy och hann göra ett geografi prov. Så efter skolan vart det att gå hem till Anna och sen vidare till hennes mormor på mat.

Vid kvart i fem skjutsade hon oss till bygdegården, där vi skulle lussa för SPF. Sista rycket med lucian :( Vi bytte om, åt godis och sjung några låtar.

När vi var klar gick vi alla fem tjejer upp på pizzan och åt en "avskeds" middag :) Vi skrattade och pratade snusk, haha.

Yeees, fett pepp! näst sista dagen i morrn med repetioner i kyrkan inför julspelet. 

I need you! 

Dag 3

Dag 3

I dag fick vi både sovmorgon och slapp skolan, grymt skönt må jag säga! Vi samlades hos Anna vid 10.15 tiden och for sedan tryggebo och lussa där. När vi kom dit väntade lussebullar,papparkakor, julmust och choklad på bordet. Men först gick vi runt i matsalen och sjöng för de gamla.

Efter vi hade varit på tryggebo begav vi oss hem till enånger och Röda korset. Där väntade julgröt och skinksmörgås på bordet. Vi sjöng några låtar och sedan fick vi ett varsit packet. Därefter spelades musik och fika delades ut, rätt mysigt men varmt var det där inne. När vi tackat för oss och önskat god jul var det nästa ställe, Coop nära.

Vi klamppade som vanligt ut ur den skitiga bussen och började sjunga natten går tunga fjät.. vi gick runt hyllor och sjöng för personalen och de få kunder som var där. Vi lämnade därefter över ett kort och vi fick julmust, tomteskum, marsipangrisar m.m.

Sista stoppet vart på Edsbacka. Kom lite tidigt så vi satte oss i trappan och halvsov. Man var ju grymt trött efter fyra dagars slit. Sen fick vi äntligen komma in och vi satte i gånga att sjunga. Sen lämnade vi över blommor och kort till personalen och ännu en gång blev vi bjuden på fika. Vi fick även ett varit packet. En choklad ask-.- Fett trött på choklad nu.. När vi fikat klart och tackat för oss var det dags att åka hem. Rätt skönt för alla var rätt trött och grinig efter allt godis och slit.

Dom här helgen har varit den bästa på länge, en grej att minnas minsagt! så i morgon gör vi vårat absolut sista ryck genom att lussa på bygdegården för SPF. Lite tråkigt att det har gått så fort, men som sagt det går fort när man har kul ;) Men nu blire dags att sova och kurrera sig inför morgondagen som även består utav ett geografi, kartprov -.-. Aja, man klarar väll sig.

King helg!<3


Dag 2


Dag 2

Dagen börjar som gårdagen klockan nio vid kiosken. Först började vi med att åka och hämta batteri till Einars höraparat, haha. Efter det var det dags att bee sig till Vedmora och hämta Tove. Efter det for vi till Bölan. Där lussade vi ett bra tag. Tove gjorde lik förbannat bort sig genom att nysa, trycka på saker, ha ner tavlor osv. ;)

Innan luchen åkte vi tillbaka till Vedmora och Tosätter där lussningen fortsatte för fulla muggar.

Efter lussningen där så for vi äntligen och åt på Ångersjön, tacobuffé. Mumma! Även att vi blev bjudna på glass också. Efter maten så fick vi sjunga för gästerna, tacka för maten och sedan skynda oss in i bussen för en färd till Borka brygga. Det var bra mycket folk där och vi sjöng som en flock mesar, fett pinsamt igen. Haha. Där blev vi bjudna på lussebullar, saft och knäck. Ännu mer fika -.-

När vi hade sjungit klart på Borka brygga begav vi oss till Bäckmora. Efter att vi hade skrattat en hel del i bussen så försökte vi för kung och fosterland få ut lite sång ur våra munnar. Men det lät ju som det lät ;) Besökte Kathrin och sjöng för henne, haha. Plus att vi pratade lite betyg med henne ;)

Sen var det slut på dagen, otroligt kul men man var ju så grymt trött så det var ganska skönt att få åka hem. För efter en dag med sång, skratt, godis och även att vi har skämt ut oss en massa så är man var nöjd. Så nu får man se fram emot morgondagen och tisdagen med mycket skoj och skratt:D

Vill bara tilllägga att Einar är en riktig klippa, höhö ;)







Dag 1


Dag 1

Dagen börjar tidigt, redan klockan nio var det samling på kiosken. Jag med en ond hals, förkorta tights och sämsta skor hade stora förväntningar på dagen.

Vi började med att åka till några hus på byn, där vi blev bjudna på massa godsaker. Under morgondagen hann vi bland annat med att krypa under träd, bli blöta om fötterna, sjunga fel och tappa band.

Vid lunch tiden åkte vi in till stan och gick på donken.. äntligen var det dags för mat.. Efter det var det dags att åka till smycka där vi skulle sjunga för personalen. Bara det att Anna tvär vände innan vi skulle in, haha. Men mot alla odds gick vi in och gömde oss bakom alla smycken. Men till slut lära vi börja sjunga, fyfan vad jag skämdes. Inte gjorde saken bättre när det stog värsta snygga killen i kassan som blev så grymt generad att han gick därifrån och delade snabbt ut packen. Den här gången var det Linnea som fick göra bort sig genom att sjunga samma vers två gånger :D

Sen var det dags att bege sig till lilla Enånger igen. Massa blommor och kort skulle ut. Vi sjön och skrattade, åt choklad så det bara smällde om det. Har aldrig varit med om så mycket choklad förr, haha.

Det vart även fikapaus hos Majas farmor Margit med massa bullar, kakor och dricka. Sen så hade vi ju smidiga Tove med som drämde både telefonen och sladden till lampan i golvet. Då hon i och med det släckte alla fönsters lampor. Sen så var det dags och gå. Vi gick en bit och så kom hon på att hon glömt ljuset på bordet. haha(x

När det bar iväg till Einar Westberg fick vi äntligen sjunga andra sånger som hej tomte gubbar laddar vapen och bjällerklang.

Senare var det att åka till familjen strömgren och fika mackor och varm oboy. Även fast man var grymt mätt :P Där satt vi och skrattade, pratade om lite spöken och annat kul.

Sista grejen var att åka till Ångersjön och sjunga för hembygdsföreningen, bara för att vi glömt alla jävla sånger -.- hahah! Efter det bar det iväg hem igen, efter en hel dags slit, skratt,godisätande, pinsamheter och sång så var man ganska trött. Men nu är det bara att ladda om för dag nummer två :D






Lucian

Hejsan!
Äntligen är kröningen avklarad. Så nu får vi se fram emot tre hetsig dagar. Morgondagen kommer att vistas i stan, donken(äta då förstås), byn, bölan och ångersjön-.- Jag kommer döööööööö! Så det blir bara att ladda nurå. Ont i halsen har jag oxå:( Även att jag gjorde bort mig för hela enånger och lite till genom att sjunga så jävla falsk, fett pinsamt :$ Efter det så vart det bydegården med smörgåstårta och en massa tal, det var mys!

Men nu så ska jag sova, det blir en tidig och hård dag i morrn. Så det blir att samla krafter nu. Plus att jag har en jävla nazismen uppsats som ska in i morrn och jag har knappt börjat :(

Kevin är bäääääääääääst!<3

Lördag

Haaj!
Dagen började med att alarmet började köra i gång vid nio tiden. Grymt trött man var.  Det var bara att stiga upp och äta och packa för träning.

Åkte kring 10.40 från kiosken till iggesund. Måttligt trött man var då. Sen var det dags för att köra i gång. Bara matcher, grymt kul i allafall. Man blev snabbt lite piggare efter att ha sprungit några meter.

Efter träningen var det bara att bege sig hem, inför plugg och städning. HATAHATAHATA skolan för tillfälligt! Nu har jag en nazismen uppsats, en novell, en krönika, en teknisk forskning, plugga till matte prov och ett asien prov. Allt detta ska vara klart till nästa vecka. Asså gå och dö eller nå.... Sen har ju smarta Elin glömt all non i skolan så då får man väll gissa sig fram till ett forskningsarbete. Vet varken vad eller hur jag ska skriva den. Ännu större minus att den ska in på måndag.

Även att jag är beroende av pengar nu, fattar inte hur jag ska ha råd med alla julklappar nu. Men är man så smart och handlar upp allt på kläder så får man då skylla sig själv..

Nu blire att nörda film och skriva uppsatser för min del och önska att tomten ger mig det mesta.
Jag är depprimerad, så snälla ge mig!

....

Segan dag

Tjenixen!
Var en ganska lugn dag i dag.

Började med att ha engelska första timmen. Typ jobbade med the perfect school. Är som tur är klar snart efter att fått sitta och skriva om lite grann. Haha, nån hade ju skriit på svenska.

Andra timmen vart det hål eller jag fick sitta på elevrådsmöte i typ två timmar , skit drygt. Men har man gett sig in i det så får man väll pina sig då. Och varför kommer det säg att man jämt blir hungrig när man sitter på möten för? Jag lider av nått.. Men jag missade svenskan så det var ju ett plus.

Efter möten gick vi ner på kören och tränade inför julkonserten. Får väll se hur det blir med den. Vart ju lite strul där, menmen.

Efter luchen vart det ännu en körlektion, tränade igenom samma låt typ tusen gången. Jag kan den inte och har redan tröttnat på den... Hur ska detta gå?

Sista lektionen så blev det idrott och volleyboll. Grymt kul men jag fattar inte hur dålig vi är tjejer. Ska vi verkligen ha någon chans på volleyboll tuneringen egentligen, haha.. Efter det var det att skynda sig och duscha och vänta på taxin i århundranden... blääää

Eftermiddagen och kvällen har spenderas framför tv, one tree hill. Så jävla bääääst. Konstigt nog så grinar jag varje gång, kalla mig fjant men så äre, höhö. Kvällen spenderades till att kolla på idol. No more Robin Bengtsson :( Jag som hoppas på två killar i finalen, men icke.. Aja, nu ska jag nog ta och sova. Upp tidigt i morrn för träning. Kanske en sväng in till stan också.

Men hare!

Snösnösnö

Hola amigos!
Äntligen har det kommit lite snö eller lite och lite kan man ju inte kalla det. Nu börjar man ju i allafall känna lite julstämning efter allt slask.

Dagen började med livsviktigt. Anna och Sofia som bakade kladdkaka, sockerkaka och chokladbollar med extra smör;) haha.. Efter att vi hade fikat tränade vi inför årets julkonsert. Tur att jag slapp vara Maria säger jag bara. Fick i stället tillsammans med Albin vara den som presenterar konserten.

Sista lektionen bestog utav slöjd och lite information från "BST" gymnasium som låg någonstans i Lappland. De pratade om linjen osv. Rätt interssant men tror nog inte bilar är riktigt min grej liksom, höhö.

I kväll blire att sitta och skriva uppsats om nazismen, fettotroligtjävlapissdrygt må jag säga i allafall. Måste ju bli klar snart innan betygen sätts. Sen är det ju även en idrottsuppsats, en krönika och ett forsknings arbete om teknik. Asså snacka mycket jag längtar till jullovet nu! Ååh, kan det inte skynda på lite va? Fast innan ska man ju hinna med en hel del med lucian också som trodligtvis kommer bli kanska kul.

Som sagt jag längtar sjukt mycket till jul nu asså. Min önskelista är ju fan 200 mil lång, så tomten får det jobbigt i år. Höhö.. Även att jag ska ge några nya nyårs löften som jag bums måste hålla, har ju inte gått så bra dom andra åren men nu har jag ju gett mig fan på att jag ska klara det. Men även att jag hoppas på en vit jul och inte en grön med 10 plus grader.

Pling!





Pysseldagen

Hejsan!
Idag har dagen betsått utav idrott, idrott och åter idrott:) Skolan hade idag en gemensam pysseldag som mot alla odds blev ganska lyckat. Även att skoltröjorna äntligen kom!

Började med att ha idrott med F-2 varad förskoleklassen tyvärr inte kunde vara med på grund av dans. Så då vart det bara två skrikiga klasser kvar.. Vi körde pepparkaksgubbarna, tog timmar att få tyst på dom. Efter det var det dags för under örnens alla vingar eller "hökens" alla vingar som de kallade det. Det var i allafall populärt. Senare var det dags för spökboll, och de hade förstås sina egna regler..haha Efter det var det dags ör svansleken... inte så populärt eftersom att alla påstog att någon fuskade osv. Den sista aktiviteten fick dom vara med och välja. Halva gruppen spelade fotboll och den andra svingade sig i lianerna och hoppade hopprep. Sen efter ca 1 tim och 15 minuter var vi äntligen klar med alla skrikiga ungar.

Sen var det dags för nästa gäng, 3-5. Vi körde en uppvärmning med evighetsstafett, grymt kul att blåsa i visselpipan vill jag säga, haha. Efter det var det dags för trippelboll. Fotboll, handboll och innebandy. Rätt kul det faktiskt. Vid kvart i tolv tiden var det äntligen dags för lunch. Så sjukt hungrig man var och så serverades det fisk....

Kvart över tolv var det dags för nästa gäng, 6-8. Då blev det lite mer fart, uppvärmning med "rullbrädan" som jag själv tycker är skit kul! Efter uppvärmingen var det dags för fotboll. Den här gången hoppade jag och Maja in oxå. Vi delade in dem i fyra lag och hade matcher på ca 5 minuter. Sista aktiviteten vart handboll. Då vi läre snåla med tid, matcherna blev ca 6 minuter korta. För att vi senare skulle hinna plocka undan alla saker.
Hare bäst!

RSS 2.0