23 maj



Nu var det ett tag sen igen jag bloggade. Jag vet! Men tiden räcker inte till.
Men har hunnit köpt upp mig en ny mobil, mycket nödvändigt. Men jag tvivlar på att det är den här jag ska ha. Jag och teknik går verkligen inte ihop..

I fredags var det grillmys hos majsen med folk. Sjukt mysigt måste jag säga! Igår vart det match mot Remsele. Ganska schysst med en 2-0 seger där då :D Sen vart det lite fotbollstitt och titanic hos Majsen.

Nu ska jag plugga inför spanska nationella. Kuuuuuul liv!

If we ever meet again



Ååh, varför sitter jag hemma en fredagkväll för?! Less jag blir, men har ju iallafall vart och tränat för en stund sen och gjort lite nytta.

Imorrn blir det i allafall en späckad dag. Först stan för att köpa mobil, min har nu tagit livet av sig. Sen kolla in nya fotbollsskor. Känner att min plånbok kommer vara ganska tom efter morgondagen. Sen vidare till ångersjön för lite snack om jobbet, därefter kolla in a-lags matchen på brovallen. Till sist blir det väl lite mys med tjejerna. Kanske lite plugg i nått hörn där.. 

Men nu ska jag zappa lite på tv-dosan. Tjaaaarå!

/EL 

Cooler than me


Spontan shopping today!

Just nu sitter jag och skriver på en otroligt dryg energiuppgift. Sjukt tråkigt om jag får säga det. Så lite musik får rädda mig ur den här sega situationen.

Idag har det varit en ganska chill dag. Skönt att vi är klar med allt i engelska, så nu blire ganska lungt på den fronten. Sen matte, nu ska jag verkligen ligga i och få nått skapligt betyg i den här onödiga kursen. Usch! Sen lite historia med lassie och då blev det ju såklart en skön film! Efter skolan vart det en stund på stan i väntan på bussen. Lite som vanligt då.

Men nu ska jag försöka bli klar med det här och börja med nästa grej. Matte, spanska,engelska...aa, jag kan fortsätta i evigheter känns det som.  Puss så länge

/EL


When I look at you






Lite småshopping från veckan

Har precis kommit hem från träningen och just nu slängt mig ner för att inviga min nya säng. Här kan jag ligga ett bra tag känner jag. Hoho!

Idag blir det en lugn kväll för mig medans klassen har fest. Men måsta tyvärr svika dom ;) Träningen var ett måste kände jag. Seriepremiär på söndag, sjukt taggad känner jag!

Men nu ska jag mysa ner mig här framför nån randomfilm, ha det bra så länge :) Puss

/EL

Sen en tid tillbaka



Jaja,sådär rolig känner jag mig nu när jag sitter och pluggar om nån medeltidsgrejs. Sjukt tråkigt och totalt ointressant. Kan inte säga att jag lär mig speciellt mycket. Därför är det tur att datorn lockar lite för mycket ibland, hehe. Eller inte..

Idag vart det en väldigt kort dag. Först matte prov på morgon, ingen kommentar. Sen var det idrott eller gymnastik på håsta holmen. Volter det är grejer det. Dock inte den hemska träningsvärken och inte på tal om min vighet. Huuuah! Sen var det dags att missa bussen, så istället shoppa lite fynd inne på gina. Kanske kommer lite bilder på det senare :)

Men nu ska jag plugga vidare och bli ett geni på det här. See you!

/EL

RSS 2.0