I am not a robot



Blev lite likstuga i mitt hår igår. Min tanke var att det skulle bli ljusbrunt med ljusa slingor men slutade dock i en ganska så mörk historia. - Nöjd? Kan inte påstå det direkt.. Men på bilden syns inte det mörka, som tur är!

Idag vart det ett skivstångspass sådär på eftermiddagen, snacka om träningsvärk jag kommer att ha imorrn alltså. Känner det redan. ILLA!

Medans jag kikar på när Anna Anka plågar folk med sin galna träning så ska jag försöka lägga ner lite tid åt min svenska pluggning. Puss så länge!

/EL


En vän med en bil



Tar och kör lite filmmys med min lilla sjukling nu! puuuuss

/EL

Onsdag den tionde november tvåtusentio

Världelös skoldag när man själv måste gå och fråga andra lärare om sin egna lärare är i skolan. Min dag resulterade i en 50 minuters spanska lektion, chill det åh! Sen så får det ju gärna snöa lite till, mycket till. Snälla snöa bara. Sen lite regn på det här! Myyyyyyyys! Njaae..

Nu sitter en trött Elin med en skön lista på spotify, omviren i en filt, med en kopp te i handen och en massa körkortsböcker och en svenska bok framför sig. Svenska prov i morgon och jag är så sjukt less på att plugga.. Gillar verkligen känslan att vara helt slut i huvudet och när man veta att man inte kan får in nått mer! 

Nu blir det en powernap och lite forsatt pluggning! pussss

/EL

Fotbollsgalan 2010













Fredagen bjöds på en grym fotbollsgala med en hel del priser till laget. Sjukt grymt brudar :)
Med två nomineringar här hemma så vart det ett pris. Pappsen drog hem årets domare! Satt fint det :)

Årets målvakt: Lina Ringshamre
Årets försvarare: Petra Andersson
Årets forward: Maria Hagelberg
Årets fotbollstjej: Lina Ringshamre
Årets domare: Håkan Lindqvist

Kvällen bjöd på god mat, underhållning, lagfest och utgång med de röda. Kan sumeras som en helt sjukt grym kväll! :) Den bästa på länge! Ett hjärta på världens bästa pojkvän måste jag även tillägga! Pusspuss så länge!

/EL




You know me




Just nu öser regnet ner utanför fönstret, det är onsdag och jag sitter alldeles för mig själv i ett inte så värmefyllt vardagsrum. Fint däh åh!

Har iallafall haft en mysig och galen kväll/natt med mina brudar. Kände att det var på tiden att dom skulle leva lite skogsliv för en gångs skull ;) Puss!

/EL

For my ever wandering heart



Klickade hem den här klänning från bubbelroom som jag hade tänkt haft på fotbollsgalan. Men eftersom att jag har den sjukaste beslutångesten så bestämde jag mig för att köpa en annan. Lite mer gala i den ;)  Bild kommer när jag har ork :) I samma veva beställde jag också hem lite hår. Det här bli ju nå nytt. Ser fram emot att göra lite frisyr också!

Nu ska jag måla lite naglar, packa och sen hjälpa mamma att hämta lite byggrejs till renoveringen. Sen drar jag in en sväng till stan för att göra farmor lite sällskap, gå en vända på stan och sedan tagga för lite intervaller med laget runt den fina stadssjön. Sen ser jag vad mina brudar har att erbjuda. Myyys! CIao så länge. Puss!

/EL


RSS 2.0